PKK 4 öğretmeni kaçırdı!

Gogomanyaa

New member
Reaction score
0
Servis aracına saldıran teröristler kadın öğretmenleri serbest bırakıp erkekleri kaçırdılar

Terör örgütü PKK üyeleri, Diyarbakır'ın Hazro İlçesi ile Elazığ'ın Arıcak İlçesi'nde görev yapan 4 öğretmeni kaçırdı.
Diyarbakır Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, PKK'lı teröristler dün saat 23.50 sıralarında Hazro İlçesi Çitlibahçe Köyü İlköğretim Okulu lojmanında bulunan Öğretmen Ahmet Ürün'ü kaçırdı. Daha sonra öğretmenden haber alınamadığının belirtildiği açıklamada, olayla ilgili inceleme başlatıldığını belirtildi.

Elazığ'ın Arıcak İlçesi Yoğubilek Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri, saat 17.00 sularında servis aracıyla Arıcak'a dönerken PKK'lı teröristler aracı durdurdu. Araçta bulunan 4 kadın öğretmen ile araç sürücüsünü serbest bırakan teröristler, ismi açıklanmayan 3 erkek öğretmeni kaçırdı. Öğretmenlerin bulunması için bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Bu arada, Diyarbakır'ın Lice İlçesi Kayacık Köyü İlköğretim Okulu'nda asker öğretmen olarak görev yapan ve 23 Eylül'de PKK'lılar tarafından kaçırılan Mehmet Gözbaşı'ndan da haber alınamayor.

Kaynak

Ekli dosyalar

• 673749_detay.jpg
    673749_detay.jpg
    25.1 KB · Görüntüleme: 297
Geri