PKcı Asassin Rehberi...

Reaction score
0
Evet Arkadaşlar Bir Arkadaşımız Mage Rehberi Yapmış PKcı Asas arkadaşlar içinde Ben hazırlayayım Dedim :)

Öncelikle Söylemem Gereken Birkaç şey var.
1-Asas Adam Zor Kasar(Koxper Degil İse)
2-CZde Avantajlıdır ANCAK Aynı Level ve Aynı Seviye Itemli Warrior Karşısında Duramaz :)
3-Minoru İyi Olmalıdır

::Bölüm 1:: Skill Dizimi ::
Sağ Tıklama İle Minor Basanlar

~1. Sayfa~
1-Light Feet
2-Mana Potu
3-Spike
4-Thurst
5-Pierce
6-Cut
7-HP Potu
8-AC Skili

~2. Sayfa~
1-Light Feet
2-Mana Potu
3-Spike
4-Thurst
5-Shock
6-Stab
7-HP Pot
8-AC Skili

~3. Sayfa~
1-Minor(Sag Tık)
2-Wolf
3-Cure
4-Cure
5-Lupin
6-Stealth

Minoru Sag Tusa Alınca Sag Tusa Cok Basarsınız Kas Yaparsınız :D

Elle Minor Basanlar İcin(2 Minor)
~1. Sayfa~
1-Light Feet
2-Mana
3-Spike
4-Thurst
5-Pierce
6-Cut
7-Minor
8-Minor

~2. Sayfa~
1-Light Feet
2-Mana
3-Spike
4-Thurst
5-Jab
6-Stab
7-Minor
8-Minor

~3. Sayfa~
1-HP POT(Sag Tus :) )
Geriside Cure Wolf Lupin :) ve de AC

::Bölüm 2:: VS De Yapılması Gerekenler
BP İle Kapısırsanız
Az ACLeri Vardır R İle Heallerini Durdurursunuz Healleyemeyen Priest Panikler :)
Warrior ile kapısırsanız
Warriorun manası cabuk biter o yüzden İyi Vuruyorsanız HP POT basacagından Fazla Dalamaz Ama Saglam Bir Warriorla Vs Yapmak Zordur Combonuz ve minorunuzla kesersiniz anca :)
Mage İle kapışıyorsanız(Paper)
Paperların defansı az atackları yüksektir
56-43 vb. failed olmayan skillerden başka skiller uygulamasına R ile dalarak engel olabilirsiniz Cabuk Kesilir Light İse Ugrastırır Manası Bittimi Ölür :)
Tek Spikelık olarak adlandırılırlar :)
Pet Mage İle
ACLeri fazladır attackları azdır
combonuza güvenin ve iyi minor yapın kolay düşmez staff skilleri saglam vurur( 72 Levelsa Baya Vuruyor)

Alıntı degildir umarım saçma gelmez şimdi yazdım :)

1.Light Feed
2.1920 Mana
3.Minor
4.Spike
5.Thurst
6.Pierce
7.Cut
8.Cap

Hp Pot 2. Sayfada Sag Tus'a Alırız Emınım Kı hEPsınden ıı bu yontem cunku kendım kullanıordum 3 le mıNOR ABnırken sag tus la hp pot combo da allah vergısı artık

valla bızım cafede cocuk super combo yapıyo 7-8 mınor cıft elle bıtırıyo adam sağlam ıtemlı lavukları bıle bıtırıyo yanı sonuc ınsan nasıl alışmıssa ole kullanır yanı bır tam taktık yoktur :) asas zordur mage zevklıdır :)

Abi zaten 8 skill boslugu var nası 8li minor yapıo
8li minor basıosa nası skil cakıo
sorular sorular :)
yanlıs anladıysam pardon ama :)

ya buu oyunun dediğii gibii pisikolarıı var bende gördüm adam 3 tane atak skill gerisi minör mana 2.sayfa 5 minör var man potu buda baktın çok sağlam herif ozmn delii işe yarıyoo 5 lii minör yapmak :D

Ardream çarım var ben 2 li yapıyorum 2 sayfamda 4 minor var 2 sindede 6 ve 7 minor 8 de mana ve hiç durmadan üçüne birden basıyorum lag olmadığı sürece mükkemmele yakın bir minor combo oluyor ilk 4 skille de spike thrust ws. 5 e hp pot koyuyorum bölece kaçarken aynı anda hem pot hem minor olabiliyo. Light feet i ise sağ tuşa alıyorum ws yaptığım zaman sol elimle skillleri vururken sağ elimle minor combo yapıyorum arkadaşın dediği gibi 61 lik warior arkadaşımla ws yaptık minor sayesinde aldım bana 500 asılıyodu :D ardream çarında ne kadar can olur :D siz düşüşnün nasıl minor olduğunu

1.lf
2.spike
3.thurst
4.pierce
5.cut
6.minor
7.soul potions
8.minor

eer lag olmassa bu 3üne surekli basarsan

yatmassın heralde
:)

Geri