Piyasada Nokia kalmayacak !

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0

Piyasada Nokia kalmayacak !
267543.jpg

Generator Research adlı bir araştırma şirketi akıllı telefon üreten firmaları, önümüzdeki birkaç yıl içerisinde nelerin beklediğini ön gördüğü raporunu yayınladı. Rapor Nokia için tam bir felaket. iPhone'un üreticisi Apple için ise daha iyi bir ön görü olamaz.

Generator Research, Nokia'nın 2008 yılında %40'lık pazar payının birkaç yıl içerisinde çok önemli oranda eriyeceğini ön görüyor. Şu anda da bir düşüş yaşayan Nokia'nın sadece %20'lik pazar payına gerileyeceği yıl olarak ise 2013 gösteriliyor. 5 yıllık bir dilim içerisinde tam yarı yarıya pay kaybetmesi beklenen Nokia'nın düşüşü ise Apple'ın yükselişine yol açacak. Raporda 2011 yılında her iki firmanın %27 gibi bir paya sahip olacakları ve Nokia'nın düşüşüyle Apple'ın yükselişinin devam edeceği ön görülüyor.

Eğer bu raporda biraz olsun gerçeklik payı varsa Nokia'nın kaderini değiştirmek için sadece 3,5 - 4 yıl arası bir vakti kalmış gibi görünüyor.
kaynak

nokia yada armut toplamıyordur bunlar insanları yönlendirici haberler.

zor çok zor gibi görünüyor nokia uzun yıllar zirvede kalır

şimdiye kadar 2 tane nokia m oldu.ama hiç birinden memnun kalmadım.
sony ericsson favorim W810 ihtiyaçları fazlasıyla karşılıyoo.
modifiye bilem ediliyooo

Nokia dünyanın parasını kırmış, hala da kırıyor. Bu saatten sonra batsa ne çıksa ne. Bence fos bi haber.

Nokia Bu Kafayla Giderse Çok yaşamaz Telefonları Çok Dandrik Kullanışsız :D

Arkadaşlar apple ürünü cihazlar hertürlü program ve mp3 türü paylaşımları ücretli veriyorlar piyasada symbian işletim sistemi kaldığı sürece bu yazıalnalr sadece bir hayal..
unutmayın ericsson tutunmak için japondevi sony ile birleşmek zorunda kaldı...Piyasada LG.sonyericson samsung ve Nokia varken hele nokia varken bu bir korkulu rüya görmedir...zaten cep telefonalrı ulaşabileceği zirceye ulaştılar 4g den başka ne gelişme kaldı ki....Hem size bişi söyleyim bu güne kadar her yeni model çıktığında satın alan salaklardanım. kullnamdığım model kalmadı desem abartmış olmam ama bu yarışta sonyericsson ve nokia kapışması daha uzun yıllar gider inanın değişen sadece kapasite ve camera megapikselleri olur...ha bide ergonomik ve küçük daha uzun süre gisen bataryalar....neyse ben böyle bir martavala inanmıyorum... gerisi size kalmış unutmadan söyliim bu işin birde alrtyapısı var teknik servis ve yazılım geliştiriciler hepsi bu 2 şirkete ayarlı symbian ve sonyinin symbianı ....

nokianın batması zor adamların sadece japonya ve çinde ortak olduğu 30 un üzerinde firma var
ayrıca symbian yazılımı nokia da olduğu sürece nokia ya hiç bi şey olmaz

5800 N97 ve N900 gibi touchscreen özellikli telefonlara devam ederlerse nokıa yı kımse zırveden ındıremez

Arkadaşlar apple ürünü cihazlar hertürlü program ve mp3 türü paylaşımları ücretli veriyorlar piyasada symbian işletim sistemi kaldığı sürece bu yazıalnalr sadece bir hayal..
unutmayın ericsson tutunmak için japondevi sony ile birleşmek zorunda kaldı...Piyasada LG.sonyericson samsung ve Nokia varken hele nokia varken bu bir korkulu rüya görmedir...zaten cep telefonalrı ulaşabileceği zirceye ulaştılar 4g den başka ne gelişme kaldı ki....Hem size bişi söyleyim bu güne kadar her yeni model çıktığında satın alan salaklardanım. kullnamdığım model kalmadı desem abartmış olmam ama bu yarışta sonyericsson ve nokia kapışması daha uzun yıllar gider inanın değişen sadece kapasite ve camera megapikselleri olur...ha bide ergonomik ve küçük daha uzun süre gisen bataryalar....neyse ben böyle bir martavala inanmıyorum... gerisi size kalmış unutmadan söyliim bu işin birde alrtyapısı var teknik servis ve yazılım geliştiriciler hepsi bu 2 şirkete ayarlı symbian ve sonyinin symbianı ....

Aynen katılıyorum...

bu haber çok da gerçekci değil fakat her platform da olmasa bile akıllı telefon segmentinden apple ın diğerlerini tahtından edeceği kesin birşey

Ne kadar Araştırılırsa Araştırılsın Nokia Hep Zirvede Kalır Bazı Şeylerin Kalitesi Adından Belli OLuyor.. Eet Yeni Markalar Yeni Telefonlar Çıktıkca Tabikide Satışları Düşecektir Ama Bu onun Zirveyi Kaybedeceğini Göstermez

Geri