Piranha Zuma tel. hakkında bilgi istiyorum kullanan varsa yardmcı olabilirmi lütfen.

bloodyhunt

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar telefon alacağım markası Piranha Zuma fiyatı ise 220 tl telefonu kullanan varsa özellikleri hakkında bilgiler nasıldır iyimidir kullanımı kolaymıdır tartışma konusu açmak istedim düşüncelerinizle beni aydınlatırsanız sevinirim çünkü telefonu alacağım sonradan elimde kalmasın dandik bişe çıkıp aşşağıda bir kaç fotoğrafını koydum.

thumb_846802766.jpg
[/URL][/IMG]

thumb_517161853.jpg
[/URL][/IMG]

thumb_137338765.jpg
[/URL][/IMG]

thumb_815117971.jpg
[/URL][/IMG]

thumb_459617283.jpg
[/URL][/IMG]

thumb_187150300.jpg
[/URL][/IMG]

Telefon hakkında lütfen yorum!..

güzel görünüo fakat çin malı :) ancak menüsü fln güzel tv si vardır kesin al hemen :) ekranı 3.0 ise al ama

Yorumun için teşekkür ederim EVet tvsi var ekran 3.0 ve harekete duyarlılıgı filan var kısacası fiyatına göre güzel bir telefonmuş :)

Dstm Eğer Sıfır Fiyatıysa Al.. Şu An 2.ci Eli 180-250 TL Civarında.. Ama 2.ci Else. ßiraz Daha Araştır Daha Ucuza Bulabilirsin..

ben biraz araştırdım senin için..
ama yorumLar tutarsızLık gösteriyor..
kimi çok beğendiğini söyLüyor kimi beş para etmez diyor..
bana göre menüsü güzeL..
kuLLanımı koLay..
bende bi an aLsam diye düşündüm ama kamera çözünürLüğü biraz düşük geLdi bana..
ama fiyatı çok uygun aLmaya değer..
şimdiden hayırLı oLsun..

ya şimdi şöle bi olay var kullanıma göre eğer program yüklemek istersen sybian lazım oda nokia da var bunda java varsa oyun v.b yüklersin ancak bn tahmini özelliklerini biliorm sesi yüksek çıkıyo ekranı dokunmatik 240 320 ekran 3.0 menüleri güzel tema yüklenebilyomu örenmek lazım piranha ii dir tv si ii

Bence Nokia ve sony ericsson kadar kaliteli bir telefon emin olabilirsiniz hala tık demedi telefon kaç kere düşdü hiç bişeyi yok herşeyi mükemmel seviyede tavsiye ediyorum çin malı düşünenler için buna çin malı denirse tabi :D

ben kullanıorum 3-4 aya baya bi alıştım telefona bana görede güzel bi telefon ama tema veye oyun bulamadım

Geri