Piramitler Türkiye'de Olsaydı :D

Madness

Banned
Reaction score
0
Piramitler Türkiyede Olsa Neler Olurdu?
-Hafta sonları piramitlerin etrafı piknik yapmaya gelen alemci abilerle dolar. Birayı fazla kaçıran abiler sırayla piramidin içine gider uygun bir yere işerlerdi.
-Piramitlerin keşfedilmemiş varsayılan gizli bölmelerinden tinerci çocuklar çıkardı.
-Yine kimsenin girmediği varsayılan odalarda taze insan dışkısına rastlanırdı
-Piramitler fanatik belediye başkanı tarafından sarı-kırmızıya boyatılırdı.
-Ramses’le akraba olduklarını iddia edenler çıkar, mahkeme kararı ile mumyanın sargıları açılırdı.
-Karayolları piramitlerin tam ortasından geçen şehirlerarası yol projesi çizerdi. Piramitler ancak yol yapılırken fark edilirdi.
-Bazı uyanıklar bir duvarı piramide dayalı gecekondu dikerlerdi.Böylece Ramses’le komşu olurlardı
-Bazı zıpır gençler mumyanın omzuna ellerini atıp cep telefonu ile foto çekilirlerdi.
-Piramitlerin önündeki ağaçlar dilek ağacına çevrilirdi
-Piramitlerin yüksek yerlerine baz istasyonları ve radyo vericileri takılırdı.
-Olası bir su sıkıntısında DSİ baraj yapar piramitler su altında kalırdı.
-Piramitlerin etrafında “Keops hatırası” fotoğrafçıları türerdi
Piramitlerde Türklere Özgü Uyarılar

-Lütfen nasıl mumyalamış adamlar diye mumyaların sargılarını açmayın.
-Lütfen piramidin girişine park yapmayın
-Lütfen “Acaba kadın mumya var mı?” diyerek mumyaları çimdiklemeyin.
-Lütfen mumya üzerinde sigara söndürmeyin. (Sigara içmeyin desek aldırmazsınız ya)
-Lütfen tabutlara isminizi kazımayın
-Lütfen mumyaların yerlerini değiştirmeyin.

okadarda degılız yaw ama yinede bişiler bulurduk yapcak

abi o kadar salak diiliz ama o kadar cahil bi topluluuuz bizim milletimizden her halt beklenır ben burdakı okuduklarımın hepsının olmasından korkardım demiorum piramitler burda olsa zaten o yasılanlar ben domadan olurdu :D

zuhahhasdasdasd

milletimiz çok cahil ne yazık ki, neden bu haldeyiz sanıyosunuz...
neyse ki piramitler türkiye de değil:))

süper abi ya eline sağlık gülmekten öldüm

piramitten piramide hamak kurup sallanırdı bizim türkler :p

-Piramitlerin yüksek yerlerine baz istasyonları ve radyo vericileri takılırdı ilk önce bunu yaparlardı adamlar burnumuzun gibine bile dikiyolar beleş piramit bulmuşlar buna mı dikmicekler ehhuuum :D:D

Mutlaka bir veliahti cikardi.Orada yatan benim buyuk buyuk buyuk buyuk babamdir. Seklinde

spreylerle ''SENİ SEVİYORUM, FARUK(kalp)ZEKİYE,SİYASİ PARTİ AMBLEMLERİ,84/3 O ŞİMDİ ASKER, EN BÜYÜK (GS,FB,BJK ve türevleri)gibi şuursuzluklar yapılırdı:D

Geri