Pique itiraf etti

ManUtd

Nevşehir Lee
HH Üyesi
Reaction score
0
Pique itiraf etti

5331_B_pique002.jpg

Barcelona'nın savunma oyuncusu Gerard Pique, Chelsea ile oynadıkları Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş maçında topa elle müdahale ettiğini itiraf etti.

Tartışmalara yol açan karşılaşmada şanslı olduğunu ifade eden Barcelonalı futbolcu, Sky Sports'a yaptığı açıklamada "Dürüst olmak gerekirse top elime dokundu; ama ben topa müdahale etmek istememiştim. Kararı hakem verecekti ve Ovrebo bu müdahaleyi penaltı olarak düşünmedi. Bu durumda karara saygı duymak zorundayız" dedi.

Eski Manchester Unitedlı futbolcu, önceki takımıyla finalde oynamasının kendisi için çok özel bir durum olduğunu ifade etti.

Kaynak

Hakem gercekten tam bir fiyaskoydu ama yapicak birsey yok
zaten finalde kim gelirse gelsin Manchester yener yani bu mac biseyi degistirmes :D

CheLsea'nin veriLmeyen 3 penaLtısı var..

ama yine de Barça'nın çıkmasına sevindim,keşke Manu çıkmasaydı hep aynı takımLarı üst üste izLemek güzeL oLmaz..

bu itiraf etmek olmuyor ki, adam top elime çarptı ama kasti değil diyor, hakemin yorumu da çarpmaya yönelikti ve devam dedi. eğer topa kasti elle müdahale ettim ve hakem anlamadı deseydi itiraf olurdu bu. saçma...

CheLsea'nin veriLmeyen 3 penaLtısı var..

ama yine de Barça'nın çıkmasına sevindim,keşke Manu çıkmasaydı hep aynı takımLarı üst üste izLemek güzeL oLmaz..

3 penaltı + bide abidalin atılması var. benmi yanlış gördüm yoksa arada 1,5 2 metre mesafemi vardı.

penaltıların hepside gözünün önünde oldu. gözü bozuk değil hakemin gözü kördü heralde...

3 penaltı + bide abidalin atılması var. benmi yanlış gördüm yoksa arada 1,5 2 metre mesafemi vardı.

penaltıların hepside gözünün önünde oldu. gözü bozuk değil hakemin gözü kördü heralde...

evet orda anelkaya sarı kart olmalıydı.

zaten o kırmızı kart değişirdi işin rengini. orda atmasa chelsea çıkardı ama hakem işte her yaptığı yanlış olsada kararlarına mahkumsun.

Böyle bir maça böyle hakem verilirmi ztn euro 2008 de adamın fiyasko dolu maçları varmış.....

Geri