phpbb & mkportal

fcn

New member
Reaction score
0
arkadaşlar ben phpbb nin üstüne mk portal kurdum site açılıyor sonra forumla yani phpbb ile ilgili linklerde sorun olmuyor açılıyor ama mkportalın özellikleriyle ilgili linklere tıkladığımda

Warning: message_die(): Unable to access ./forum/language/lang_english/lang_main.php in /home/internetevimiz/public_html/forum/includes/functions.php on line 828

Warning: message_die(./forum/language/lang_english/lang_main.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/internetevimiz/public_html/forum/includes/functions.php on line 828

Warning: message_die(): Unable to access ./forum/language/lang_english/lang_main.php in /home/internetevimiz/public_html/forum/includes/functions.php on line 828

Warning: message_die(./forum/language/lang_english/lang_main.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/internetevimiz/public_html/forum/includes/functions.php on line 828

Warning: message_die(): Failed opening './forum/language/lang_english/lang_main.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/internetevimiz/public_html/forum/includes/functions.php on line 828
phpBB :

Could not locate valid language pack

bu hatayı alıyorum nsl düzeltebilirim birde
phpbb de
yönetim paneline tıkladığımda
Not Found

The requested URL /login.php was not found on this server.

arkadaşlar acilllll yardım edin

bu hatayı alıyorum lütfen yardım
:vur
:hhdil

Geri