phpbb hack

rebellious_turk

New member
Reaction score
0
||||||||||||||||||||ALİNTİ|||||||||||||||||||||||||||||||||

Phpbb forumlarda cookıng acıgı bulunmaktadır.(2.0.11)
Bu acık myfreebb veya dıger hazır forumlar ıcınde gecerlıdır..(phpbb olanlar için)
Anlatım:
- C:\Documents and Settings\Kullanıcıadı\Cookies 'den butun cookiesler sılınır.(Bunun yapılması sıteye uye oldugumuzda Cookie arama sorunu cekmemek için)
- Hacklenecek phpbb foruma uye olunulur.(Sıteye bır daha gırdıgınızde sızı tanıması ıcın gereklı yerı ısaretlıyorsunuz.)
- Sıteye gırısı yaptıktan sonra İExplorer penceresını kapatıyoruz.Cookie Editor'u acıyoruz sıteye ait sqldatabase adlı cookies ı buluyoruz ve editleye basıyoruz..
- Karsınıza cıkan kodu sılıp Bu kodu yazıyoruz..

kod:a%3A2%3A%7Bs%3A11%3A%22autologinid%22%3Bb%3A1%3Bs%3A6%3A%22userid%22%3Bs%3A1%3A%222%22%3B%7D

Save deyıp uye oldugunuz forum a gırıs yaptıgınızda sıteyı ılk kuran adında gırıs yaptıgınızı gorurusunuz.Yonetıcı panelınden de ıstedıgnızı yapabılırsınız..

CookieEditor|http://rapidshare.de/files/3585367/CookieEditor.zip.html

Selams

Dedıklerının Hepsını Yaptım Olmadı Surum Dogru Acık Kapatılmıs Her halde SAgol Paylasım Icın

Bende beceremedim..Neyse teşekkürler...

cookie silmek bi işe yaramaz ki zaten ancak cookie ile site hacklemek için id=1 vs fln yapman gerekir..
kodu silersen sistem seni tanımaz o kadar...

bu açık kapanalı yıllar oldu

Evet bu açık kapandı daha önce bi ark da bana demişti yine de paylaşmak istediğin için saol...

bu acık kapaalı seneler oluyor... varsa bile atrık bakılmayan bastan atılan bi kaç sitede kalmıstır ama genede paylasım için sagol

Geri