.php siteleri hacklemek...

BoMMbACi

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar kusura bakmayın yeniyim, .php sitelerde admin şifrelerini bulmak veya database e ulaşmak için ne yapmamız gerekir???Eğer daha önce anlatıldıysa(ben bulamadım) bi link koyarsanız sevinirim şimdiden saolun...

php sistemleri hacklemen rfi aciklari ile olabilir :D arastirma yap biraz bide phpnin aciklari varsa mesela cookie calarak hackleye bilirsin bide sql aciklari ile hacklemen mumkundur :D aklıma gelenler bunlar :D

php sitelerini Haclemek

Arkadaşlar kusura bakmayın yeniyim, .php sitelerde admin şifrelerini bulmak veya database e ulaşmak için ne yapmamız gerekir???Eğer daha önce anlatıldıysa(ben bulamadım) bi link koyarsanız sevinirim şimdiden saolun...

Evet arkadaşım sen yazmışsın site sana ait ise ben sana yardımcı olurum sana ait değilse unut gittsin .....
:goz::goz::melek:melek

12-18-2005 +
HackHell'De Hack Yasaklandi Arkadaslar

Arkadaşım ilk önce sana şöyle söyliyim... Yeni başlıyorsan hiç başlama ama illaki istiyorsan... Çok uzun zamanını alır bunları öğrenmek... php siteleri hacklemek için (yani kendi açığını yaratmak için) php dilini bilmen gerekli... Dili öğren gerisi gelir... Birbaşka yöntem hack sitelerinde 10larca sayfa var ama burası hack sitesi değil anlatım yasak sen google a gir RFİ - SQL - Exploid araştır bunları işine yarayacaktır mutlaka...

yha böle bilgiler bilinsede söylenmez zaten sölemez kimse nese uğrasma böle şeylerle

Çok Gusel Yorum Olmus Valla Eyer Yenı Isen Ugrasma Bencede:)

yav ben yeniyim bu işi öprencem şurdan ayaküstü bişeler sölein de mahalledekilere hava atayım olayı mıdır btün msele? hackerlık işin özünü blmektr yani yk ordan bnu aldm yk şurdan bnu yapıştırdm şu siteyi hackledm al sna hackerım olmaz, öle anca script kiddie olunur... onu da beceremezsen zati lamersındır :D hacker olmakta öle damdan düşer gibi olmaz, yani günümüzün crackerları da bir hackerdır; işin içindeler, kaynağındalar çünkü... büyük hackerların yaptıklarını okursan hiçbirine basit manada site hackledii için hacker adı knmamıştr aradaki farkı bilmem anlatabiliyo muyum?

Geri