PHP ile ilgili bir sorunum var:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hhavci

New member
Reaction score
0
Merhaba arkadaşlar,

şu şekilde bir kayıt formu oluşturmak istiyorum ama bi türlü mantığını kuramadım;

bir personel kayıt sayfası var, personel bilgilerini girdikten sonra aynı zamanda sitedeki bazı bölgelere erişim izni olup olmadığını da belirlemek istityoruz kayıt esnasında.

örneğin; 2 tane modülümüz var diyelim ve personel kaydını yaparken bu iki modül kayıt formunda listeleniyo, eğer bu modüllere erişim izni vermek istiyorsak yanlarına tik koyalım diyoruz, ama bu modüller aynı zamanda genel yönetici dediğimiz kişi tarafından database eklenip çıkarılabiliyo da. yani yeri geldiğinde bu modül sayısı 3,4,5 de olabilir. işte bu modüller sabit olmadığı için bi türlü mantık kuramadım. umarım derdimi açıkca anlatabilmişimdir. kısa sürede yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar, çok makbule geçer tşkrler.

Veritabanında `modules` adında bir tablo oluşturup, kontrol panelinden yönetimi yaptırtabilirsin.
aktif olanlar da kayıt esnasında gözükür..

aslında sorunu tam anlayamadım, daha açık ve örneklendirerek anlatırsan yardımcı olabilirim.

Teşekkürler arkadaşlar

Çok saolun arkadaşlar yardımlarınız için, en azındna yardım çabalarınız için, ama hallettim sorunu. Haklısınız belki tam anlatamadım problemi ama çözdüm bi haç döngüyle, sana da saol silverday, dediğin bi mantıga yakın şekilde farklı tablolarda tutarak hallettim sorunu.

Çok saolun arkadaşlar yardımlarınız için, en azındna yardım çabalarınız için, ama hallettim sorunu. Haklısınız belki tam anlatamadım problemi ama çözdüm bi haç döngüyle, sana da saol silverday, dediğin bi mantıga yakın şekilde farklı tablolarda tutarak hallettim sorunu.

rica ederiz.. sorun olmadığına göre konu kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri