Php host aranıyor

On Air

New member
Reaction score
0
selamlar ben bir host arıyorum ama kaliteli bişeyler

birincisi kesinlikle tr host olmamalı çünkü alanda mp3 barındırmam gerekecek ve hostlar sorgusuz sualsiz siliyolar yayınlanan mp3 ler kesinlikle lisanslı tr parçalar yada albümler olmayacak ama host dinlemeksizin siliyor bu en önemli konu
ikincisi alanı uygun olmalı minimum 1 gb
üç band genişliği en azından aylık 5 gb olmalı
dört php ve mysql desteği olmalı
beş pop3 ve smtp servisi olmalı
ve en önemlisi muhatabımı bilmeliyim bir sorun çıktığında resellerden hesap veripte sonra hiçbir destek veremeyen biri olmamalı

ben bu hizmeti hostumdan yıllık 30 YTL'ye alabiliyorum ama destek veremediğinden ondan almak istemiyorum bilgilerinize piyasadan haberim var lütfen adam akıllı teklifler sunun arkadaşlar şimdiden sağolun

Linux/Cpanel Hosting Sağlıyorum

Fiyatları Gayet Açık Bir Şekilde Yazıcam istediğin fiyatta veremem ama fiyatlar şöyle :

1 MB ile 1 GB Arası İstediğiniz Büyüklükte Her Paket İçin Tek Fiyat : 10$ (Yaklaşık 15YTL)
1 GB ile 5 GB Arası İstediğiniz Büyüklükte Her Paket İçin Tek Fiyat : 15$ (Yaklaşık 22,5YTL)
5 GB ile 10 GB Arası İstediğiniz Büyüklükte Her Paket İçin Tek Fiyat : 25$ (Yaklaşık 37,5YTL)

İrtibat Mail & MSN : [email protected]
Muhattabın bizzat ben olacağım.

Ödemeler Banka Havalesi veya PTT Havalesi İle Yapılır.

Hosting Hizmeti Sağlanmıştır. İyi Günlerde Kullanmasını Dileriz.

DeathShot

msn adresi vermek yasaktır..

peki bidahakinde dikkat ederim ama biraz saçma gibi geldi. ulaşabileceği bi adres sadece.

şirket değil reseller veya vps tam anlayamadım :D aldıysan kolay gelsin dostum başın yanmaz inşallah

Geri