Php editor script tablo ekleme

hhavci

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar php editor scripti arıyorum, aslında bir çok script buldum fakat benim istediğim editorde tablo ekleme silme olayı da olsun istiyorum, böyle bir özelliği olan editor bulamadım. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

silverday arkadaş yardımların için teşekkür ederim ama bir sorum daha var yardımcı olursan? ben elimdeki domain listesinden hangi domainlerin yayına açık hangilerinin yayına kapalı olduğunu öğrenmek istiyorum ve yaklaşık 6000 domainim var listede:) bunu elle yapmak zor tabi. php de bir script ile bu domainlerin yayında mı kapalı mı oldugunu nasıl öğrenebilirm? çok mu zor bişey istiyorum yoksa?

valla 6000 domain gerçekten fazlaymış.. aklıma ilk olarak bir domain sorgulama sunucusuna php ile bağlanıp, tek tek bu domainleri 6000 kez döndürüp her sonucu yazdırmak geldi ama, böyle bişey yapabilir misin bilmem

dediğini yapabilirm arkadaşım da... bu domain sorgulama sayfaları benim bildiğim domain var mı yok mu diye sorgulayabiliyor ve varsa kime ait oldugu bilgilerini de çekebiliyosun. fakat sadece domain var mı yok mu diye kontorl etmek benim işime yaramıyor işte. benim demek istediğim elimdeki bu kadar domain de site var mı yok mu? yani domain alınmış fakat site yoktur veya domain duraklatılmıştır veya sitesinde arza var açılmıyodur vs. benim öğrenmek istediğim domain i kontrol edip site varsa içerisinde title ve metalarını çekmek. site yoksa veya domain kapalıysa uyarı versin. bu raporu görmek istiyorum. titleve metaları çekmeyi biliyorum ama dediğim gibi site kontrolü ????? bu konuda yardımcı olursan çok sevinirim valla. şimdiden ellerine emeğine sağlık

Geri