Php calistirmak icin yardim

ataktos

New member
Reaction score
0
Arkadaslar php hazir bir templatem var. bunu yuklemeden xp de calistirip goruntulemek nasil olabilir. Gerekli programlari indirdim, apache ve sql filan kurdum fakat sonraki ayarlar ve jangi dosyalar hangi klasorun icinde olmasi gerekli biraz yardim edebilirmisiniz.
Msn ile konusabilecegimiz bir arkadas varmi?
Ticari bir sayfa kurmaya calisiyorum, hazir almak kolay da benim de en azindan guncellemeyi ogrenmem gerekiyor, cunku devamli degismesi gerek. Bu gilgi ve yardimi saglayacak arkadas varsa konusalim.

sana joomla yı tavsiye edebilirim. örn: paylastv.com
php kurulumunda sorun yaşıyosan apachetriad kurmanı tavsiye ederim.ayrıca kullanacagın dosyalar yani templatelerin htdocs klasörğ içinde bulunmalıdır...

arkadaşım sana tavsiyem php + apache + mysql vb.. gerekli şeyleri ayrı ayrı yükleyip ayar yapacağına bunların hepsini içinde barındıran hazır paketler var bunlardan birini yüklersen hem ayar sorunun kalmaz hemde yönetimi daha kolay olur. bildiklerim
- EasyPHP
- PHPTriad
- Wamp Server
...
Sana tavsiyem WAMP kullanımı kolay. eğer işaretlersen windows başladığında otomatik olarak başlıyor. saatin yanına görev çubuğuna bir simge ekliyor ve tüm kontrolleri kolayca burdan yapabiliyorsun. yukarıda bahsettiğim programların tamamı ücretsizdir.
...
http://www.wampserver.com/
.

vistada problem yaratırmı bunlar yaa.. ben beceremedim galiba..

Geri