Photoshopta header yapımı videolu anlatım !İNDİRMEK İÇİN TIKLA! 4ManLy// Emeğe saygı.:sleep:
4ManLy New member Katılım 18 Mar 2011 Mesajlar 13 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Yerel Disk (D:) 19 Mar 2011 #1 Photoshopta header yapımı videolu anlatım !İNDİRMEK İÇİN TIKLA! 4ManLy// Emeğe saygı.
F FlowerKnow New member Katılım 20 Mar 2011 Mesajlar 2 Reaction score 0 Puanları 0 Konum İstanBLUE 20 Mar 2011 #2 kardeş ben yaptım ama siteme katamıyorm resim olması lazım diyor sen html olarak kaydet demıssın
4ManLy New member Katılım 18 Mar 2011 Mesajlar 13 Reaction score 0 Puanları 0 Konum Yerel Disk (D:) 20 Mar 2011 #3 FlowerKnow' Alıntı: kardeş ben yaptım ama siteme katamıyorm resim olması lazım diyor sen html olarak kaydet demıssın Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum kardeşim hiç site ile uğraşmadım ama html olarak kaydedeceğimiz kesin.
FlowerKnow' Alıntı: kardeş ben yaptım ama siteme katamıyorm resim olması lazım diyor sen html olarak kaydet demıssın Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum kardeşim hiç site ile uğraşmadım ama html olarak kaydedeceğimiz kesin.
B bytanjuss New member Katılım 4 Nis 2008 Mesajlar 9 Reaction score 0 Puanları 0 13 May 2011 #4 resim olsa daha iyi olurdu bence