Photoshopta Göz Rengi Değiştirme

ULTRa_ABuZiTTiN

New member
Reaction score
0
Bir arkadaşımız bu işlemin nasıl yapıldığını sormuş forumda tutorial verilmiş ancak resim görüntülenmiyor.Geçelim nasıl yapılacağına...

1)Kullanıcağımız resimi açalım

51691.jpg

2)aşağıdaki resimdeki gibi ilk olarak resmimizi bayağı bi göz kısmını büyütüyoruz ve Lasso tool aracı ile gözün kenarlarından çizgi çizip seçiyoruz.

69952.png

3)Ve seçtiğimiz alan aktivken ctrl+U basıyoruz ve çıkan pencerayi aşagıdaki resimdeki gibi ayarlıyoruz..
82263.png

ve sonuç

24384.jpg

eger arkada$ın Verdiqi Mavi Tonu Size cok geLdi isE onu Opacity den ayarlarsınız :) emeqine saqLık ( :

Acaip basit bişey bu ama yeni öğrenenler için çok büyük bir adım.Konu için teşekkürler dostum

öncelikle slm arkadaşım bişi sorcam ben bi futbol takımım için logo yaptım ama logoma ortasından yanlara doğru şişkin bombeli hoş bir şekil vermek istiyorum bunu hangi seçenekle yapabilirim kısa bi anlatabilirsiniz. tşk ediorum şimdiden.

öncelikle slm arkadaşım bişi sorcam ben bi futbol takımım için logo yaptım ama logoma ortasından yanlara doğru şişkin bombeli hoş bir şekil vermek istiyorum bunu hangi seçenekle yapabilirim kısa bi anlatabilirsiniz. tşk ediorum şimdiden.

PSnin hangi versiyonunu kullanıyorsun?
CS,CS2,CS3 ??

Geri