ADIM 1
72 dpi çözünürlükte, RGB renk modunda 2000 x 1370 px bir belge oluşturun. Istiyorsanız, daha sonra görüntü kırpma, çünkü geniş ekran çalışmayı tercih.

2. ADIM
Mjranum stok "rahip" görüntü açın. (CTRL + A), kopya, (CTRL + C) seçin ve belgeye yapıştırın.

ADIM 3
> Free Transform (CTRL + T) ALT + SHIFT tuşları düzenleyin ve basılı tutun ve köşelerinden biri daha küçük yapmak için tıklayın sürükleyin. Enter tuşuna basın. Shift tuşuna oranlarda korur ve Alt tuşuna merkezi için referans noktasını ayarlar.

ADIM 4
Pen Tool (P) tut, Yollar ayarlayın ve keşiş kontur iz. Sonra sağ tıklayın> Seçim olun. Katmanlar paletinde (F7 veya Pencere> Katmanlar), "Add Vektörel Maske" düğmesi (gri bir dikdörtgen içinde beyaz bir daire gibi görünüyor) tıklatın.

5. ADIM
Çokgen Aracı (U) tut, Şekiller ayarlamak yazın Kenarlar kutusuna "5", geometri seçenekleri göstermek için küçük bir "aşağı ok" tıklayın ve "yıldız" onay kutusunu işaretleyin. Bu değer% 50 olarak ayarlayın.

ADIM 6
ALT ve SHIFT tuşları tutarken, tuval üzerine tıklayın sürükleyin ve büyük bir yıldız çizin.

STEP 7
Elips Aracı (U) tut ve büyük bir daire çizin. Yıldız biraz daha büyük olun. Ayrıca farklı bir renk yapmak. Sonra CTRL + [yıldızın arkasında göndermek için.
Aynı kısayol altında birden fazla olanlar vardır bu yana ben, bir acemi olarak, sorun aracını seçtikten gerekir inanıyoruz. Bunu seçmek iki yolu vardır:, alt menü erişimi veya alt menü araçları arasında geçiş yapmak için SHIFT + <key> aracın üstüne tıklayın tutun olmadığını.

ADIM 8
Katmanlar paletinde (F7), her iki katmanları seçin (ÜSTKRKT tuşunu basılı tutun ve katman küçük tıklayın) ve Layer> Merge Layers (CTRL + E) gidin.

ADIM 9
Düzenle> Free Transform (CTRL + T) ve köşelerde sürüklerken CTRL tuşunu basılı tutun. Güzel bir perspektif ulaşana kadar bu işlemi tekrarlayın. Enter tuşuna basın.

ADIM 10
Free Transform moduna girmek için CTRL + T vur, sonra senaryo uyacak şekilde yeniden boyutlandırmak. Enter tuşuna basın.
Bu pentagram için referans olacaktır.

ADIM 11
"Kuru toprak" resmi açın ve bizim çizim yapıştırın. Şimdi Polygonal Lasso Tool (L) kapmak ve kabaca bazı çatlaklar iz. Sonra Kopya Via> Layer sağ tıklatın. Bu küçük olun ve aşağıdaki gibi yerleştirin.

ADIM 12
Katmanlar paleti (F7), "Add Vektörel Maske" düğmesine (içinde beyaz bir daire ile dikdörtgen) çarptı. Şimdi, Brush Tool (B) kapmak% 0 ve çatlak dış alanlar üzerinde boya Sertlik ayarlayın.

Adım 13
ADIM 12 tam bir pentagram oluşturana kadar tekrarlayın.

Adım 14
Designious.com gelen "kanatlarını" vektör paketi açın, bir kanat kopyalamak ve belgeye yapıştırın.

Adım 15
Free Transform moduna girin (CTRL + T), küçültmek ve aşağıdaki gibi yerleştirin.

Adım 16
Yeni bir katman (CTRL + SHIFT + N) ve CTRL + SHIFT + [geri göndermek. Sonra Paint Bucket Tool (G) kapmak ve siyah ile doldurun.

Adım 17
Katmanlar paletinde (F7) ve SHIFT + çatlaklar tüm katmanları seçin tıklatın. Sonra bir katman grubu yerleştirmek için CTRL + G vurdu. Düzenlenebilir ve "çatlak" tipi adını çift tıklatın. Enter tuşuna basın.

Adım 18
Katman> Yeni> Katman (CTRL + SHIFT + N) gidin. % 40 Saydamlık ayarlamak için "4" tuşuna% 0 Sertlik ayarlanır Brush Tool (B), tut, parlak turuncu Önalan rengini ayarlamak ve çatlaklar üzerinde kabaca boya.
Fırça küçültmek için "[" Hit, parlak kırmızı bir renk değişikliği ve çatlak duvarları boyamak. "[" Ve "]" kullanarak fırça boyutunu ayarlayın. (Uzay tutun) resmi kaydırmak için istediğiniz zaman, tuval kenarları ötesine izin vermeyeceğim dikkat edin. İşte düzgün bir hile: hit F kez. Bu görünüm modunu değiştirmek ve istediğiniz yere kaydırmak için izin verecek. Orijinal geri dönmek isteyen bu birden çok kez basın.

ADIM 19
Keşiş ile katmanı seçin. Hangisinin hatırlıyorum yoksa, Selection Tool (V) kapmak ve Auto Select Layer özelliği kontrol edin. Sonra rahip tıklayın. Layer> Katmanı çoğaltın (CTRL + J).

Adım 20
Git Image> Adjustments> (CTRL + SHIFT + U) Desaturate. Sonra Image> Adjustments> Levels gidin ve altında veya benzer ayarları kullanabilirsiniz.

ADIM 21
Yeni bir layer oluşturun (CTRL + SHIFT + N), keşiş kenarları üzerinde 1 px ve boya olarak ayarlayın, "9",% 100 açık sarı ve Sertlik ön planda vurdu, Brush Tool (B) yakala . Bu wil elbise yoğun parlaklık. Işık onunla alttan ve üstten geldiğini aklınızdan çıkarmayın.

ADIM 22
Turuncu ışık giysiler üzerinde "2" ve boya darbe fırça boyutu, artırın. Turuncu, kırmızı ve sarı farklı miksler yapmak için çekinmeyin, parlaklık bir sürü oluşturmak istiyorum. Vahşi gitmek, ateşli renkler ile oynayın!
Yoldan biraz giderseniz geri alamazsınız, biz daha sonra herhangi bir kusurları düzeltmek. Eğer gerçekten geri almak isterseniz, kısayol tuşları CTRL + ALT + Z Photoshop kullanarak başladığımda ben de sorun birden fazla adımları geri çünkü bu söz ediyorum.

ADIM 23
Yeni bir layer oluşturun (CTRL + SHIFT + N) Brush Tool (B), 7 tuşuna basın, set Sertlik% 0, set ön plan rengini, parlak turuncu bir kapmak ve keşiş rastgele alanlarda bazı noktalar.

ADIM 24
Yeni bir katman oluşturun. Paint Bucket Tool (G) alın ve parlak turuncu bir renk ile doldurun. Sonra arka plan rengi açık sarı ayarlayın. Filter> Render> Elyaf. Altında veya benzer ayarları kullanın.

ADIM 25
90 derece ve mesafe 400 px Açı ayarlamak, Filter> Blur> Motion Blur 'a gidin. Tamam'a basın.

ADIM 26
Katmanlar paletinde (F7), Overlay Blending modunu ayarlamak. Sonra yeni bir layer oluşturun (CTRL + SHIFT + N veya Katman> Yeni> Katman) ve güncel bir altına yerleştirin.

ADIM 27
Brush Tool (B) tut,% 0 Sertlik ayarlamak 4 isabet ve boya bazı dikey çizgiler. Saydamlık, boyut ve renk özgürce ayarlayın.

ADIM 28
Üstündeki katman seçin, CTRL + keşiş ile katman katman maskesi, bir seçim yük> Ters (CTRL + I) seçin gitmek için tıklayın, ardından Katmanlar paletinde "Add Vektörel Maske" butonuna tıklayın. Bu rahip giysileri pis dikey çizgiler kaldıracaktır.

ADIM 29
Kanat katmanı seçin. Image> Adjustments> Hue / Saturation git. "Colorize" onay kutusunu işaretleyin ve aşağıda ya da benzeri ayarlarını kullanabilirsiniz.

ADIM 30
Yeni bir layer oluşturun (CTRL + SHIFT + N), parlak sarı Brush Tool (B), ön plan rengini kapmak% 70% 0 ve Opaklık Sertlik ayarlamak ve aşağıda gösterilen alanlarda boya. Sonra, fırça boyutunu azaltmak, küçültmek ve 9 vurmak. Aynı bölgelerde tekrar Boya, ama mümkün olduğu kadar tüyler kenarlarına yakın.

ADIM 31
Yeni bir katman oluşturun ve Multiply Blending modunu ayarlamak. Brush Tool (B) tut-Ge vurdu ve aşağıda gösterildiği gibi bazı gölgeler, boya.

ADIM 32
Kanat katmanı seçin ve iki kat yukarıda, bir katman grubu koyun ve bu grup "kanat" yeniden adlandırmak için CTRL + G vurdu.

ADIM 33
Çoğaltmak için bu katman grubu "Create Yeni bir Layer" düğmesi üzerine tıklayın sürükleyin. Sağ tıklayın> Free Transform, onları> Flip Horizontal Düzenle gidin.

ADIM 34
Daha sonra diğer kanadı olarak bu katman grubu yerleştirin.

ADIM 35
(Selection Tool (V) otomatik seçim özelliği kullanmak) hale Elyaf ile katmanı seçin ve yeni bir layer oluşturun (CTRL + SHIFT + N). Gelişmiş Seçenekler açın ve aşağıdaki ayarları kullanmak için F5 vurmak, Brush Tool (B) tut.

ADIM 36
Aşağıda gösterildiği gibi, dikey rasgele alanları boyayın. Ayrıca rastgele fırça boyutunu ayarlayın.

ADIM 37
Katman> Yeni> Katman (CTRL + SHIFT + N) gitmek, arka plan katmanı seçin. Sonra siyah ve koyu kırmızı arka plan ön planda. > Clouds oluşturulma git. CTRL + T basın ve resmin boyutunu küçültebilir. Enter tuşuna basın.

ADIM 38
Katmanlar paletinde "Ekle Vektörel Maske" butonuna tıklayın Brush Tool (B) kapmak, aşağıda gösterilen alan% 0 sertliğini ayarlamak ve maske.
Bitti!