Photoshop`la öncesi ve sonrasi Resimler

zafer2006

New member
Reaction score
0
Merhaba,

Photoshop konusunda ustalasmis olan arkadaslar buradaki resimlerin nasil yapildigini, ayni resimleri kullanip benim gibi Photoshopla yeni tanismis birisinin`de anlayacagi sekilde anlatabilirmi acaba? Hatda MonaLisaYiCizenKisi arkadasin Photoshopla makyaj nasil yapilir bölümündeki gibi görüntülü olursa dahada basit olacak benim gibi yeni ögrenenler icin. Burada`da benzer bir kac örnek.
Simdiden yardimci olabilecek arkadaslara Tesekkürler.

Selamlar

Resimleri tiklarsan görecegine eminim.... :eek:

Arkadaşım burada ps ile ne yapmışlar sedece yüzleri ve vücutları pürüzsüzleştirmişler lekeleri yok etmişler...

monalizayıçizenkişinin makyaj anlatımında bu işlemler mevcut zaten bi bak derim...

Edit: tamam anlaşıldı bi bakmak lazım
bence bu iki resmi koymuşlar siteyi yaparken ve resmin birine on mouse over uygulamışlar mouse üstüne gelince diğer resim açılıyor....

bu nedenle sen orjinal resmi monanın anlattığı makyaj usullerine gore değiştirirsin başkada birşey yok.....
arkaplan değiştirme ise zaten forumda mevcut araştırırsan sevinirim....

zafer2006' Alıntı:
Merhaba,

Photoshop konusunda ustalasmis olan arkadaslar buradaki resimlerin nasil yapildigini, ayni resimleri kullanip benim gibi Photoshopla yeni tanismis birisinin`de anlayacagi sekilde anlatabilirmi acaba? Hatda MonaLisaYiCizenKisi arkadasin Photoshopla makyaj nasil yapilir bölümündeki gibi görüntülü olursa dahada basit olacak benim gibi yeni ögrenenler icin. Burada`da benzer bir kac örnek.
Simdiden yardimci olabilecek arkadaslara Tesekkürler.

Selamlar
arkadasım sanırım mona nın anlatıgı gibi dersler arıyorsun eger ingilizce varsa www.good-tutorials.com adresinde Photo ve Photo Retouch bolumlerindeki derslerden faydalana bilirsin. :eek:

adamlar resimle oynamaya alışmış açıkçası,

zafer2006, her fırsatta kendimiz yada alınıtı anlatımları buldukça koyuyoruz zaten
rutuşlarda ışığın yönü, şiddeti ve renge çok dikkat etmen gerekiyor, 2 kere bakıp bi
kere çalışman lazım, yoksa kabak gibi belli olur yapaylık... senin çalışmanada baktım
gayet başarılı yaw, başka derste pekte gerekli değil bence, sen bol bol pratik yap
bilmediğin araçlar kaldıysa onları öğren...

Tabiki sadece lekeleri sildikleri yerlerde var ama vücüt hatlarini degistirdikleri yerlerde var örnegin göbegi olani zayiflatmislar, ayaginin yerini degistirmisler, bunun gibi degisiklikleri kast ediyorum, MonaLisaYiCizenKisi arkadasin calismasinda bir cok seyi ögrendigim gibi lekeleri nasil yok edecegimi ve pürüzsüz bir yüz nasil elde edecegimide ögrendim gerisi bol bol pratik yapmak.
Eger kast edigim konusunda yardimci olunursa sevinirim.

g4rd1y4n verdigin linke bakacagim tesekkürler...

Selamlar

smudge ve stamp la halledebilirsin, anlatımları forumda bi yerlerde vardı,
daha büyük değişiklik için bölgelerde için seçim yapıp kopyala yapıştır yapman gerekebilir..

ayrıca Filter>Liquify de iş görebilir ordaki warp tool, bloat tool, pucker tool u da bi dene
örnek olarak gögüsleri 2 sn de 2 beden büyütürsün yapaylıkta kolay kolay anlaşılmaz,
soldan bload tool u seç sağdan uygun bi uç seç sadece bölgeye tıkla..

bununda anlatımını ben vermiştim forumda vardı..

Geri