Photoshop & flash bölümüne moderatör adayıyım!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

мάgηєtά

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar photoshop&flash bölümüne mod. adayıyım.

Bölüm içerisinde paylaşım ya da yardım olarak aktif olduğumu düşünüyorum.

Olumlu veya olumsuz yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.......

Benden full destek... Rahat kaldırırsın o bölümü +1000 ;)

Photoshop 'u ne kadar iyi bildiğini bilemem ama actıgın konu sayısı 15 ve bunların sadece 4-5 tanesi istediin bolumde

Photoshpu istiyorsan hakkını vermelisin dostum .... Online suren yeterli ama konu sayından dolayı uzulerek -1 veriyorum .....

Hakkında hayırlısı

bence bölüm içinde aktifsin....üstelik de ilgili olduğunu düşünüyorum...umarım olur...

BendenDe aRtı biR :alkol:

bölüm artık bayağa bi aktif, her hafta yarışmada yapıyoruz, bence 2 mod olması gerekiyor,
görevi bırakırken sorumluluk hissedip aday olmalarınıda ben teklif etmiştim, büyüyen forumda
magneta ve furkan1988 mod olabilir diyor ve magnetaya da + diyorum doğal olarak.. :}

bendende +1 sürekli o bölümde aktif olduğunu görüyorum ve mona ya yardım edebilecek seviyedesin bence..
hayırlısı olsun..

furkana katılıyorum hep destek tam destek

bencede + dostum
monada kabul ediyorsa hadi hayırlısı. .

leo ya kulak verin
gerisi yalan uheuheue:D
bölümü en iyi bilen
leo ve bende onun görüşleri
doğrultusunda +1 diorum

O bölümde gerçekden aktifsin.ayrıca ps bolumunde cok da fazla konu acılamazkı gibi sanki;)
bence yeterlisin. mona da destek verdikden sonra şimdiden hayırlı olsun diyim sana+1

konu açmak önemli ama yardımcı ve aktif olmak bence dahada önemli ki bu görevi arkadaşımız yerine getiriyo:eek: +1903 dicem çünkü dikkat çekiyosun monada istiyosa kesin olur o zaman hayırlısı oolsun hackhell ve senin için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri