Photoshop Express perdelerini açtı

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Adobe Systems bugün beklenen Web bazlı grafik uygulaması; Photoshop Express’i kullanıma açıyor...
Photoshop Express, kullanıcılara fotoğraflarını düzenleme, paylaşma ve depolamanın basit bir yöntemini sunmayı hedefliyor. Uygulamaya ve ücretsiz 2 GB’lık depolama alanına, www.photoshop.com/express adresinden ulaşılabiliyor. Fakat uygulamayı çalıştırmak için bilgisayarınızda Flash Player 9 yüklü olmalı...

2703_adobe_ic1.jpg

Kullanıcılar sürükle bırak yöntemiyle albümler oluşturabiliyor. Bu albümleri ister Photoshop.com üzerinden ister de fotoğraf paylaşım ve Facebook gibi sosyal ağ siteleri üzerinden diğerleriyle paylaşabiliyor. Ayrıca başkalarının albümlerini de görebiliyor...

2703_adobe_ic3.jpg

Hemen uygulama üzerinden ufak dokunuşlar yapılabiliyor. Mesela bu kızın burnundaki çizik ufak bir dokunuşla gideriliyor...

2703_adobe_ic2.jpg

Photshop Express’in fotoğraflarla oynamak için eğlenceli yöntemleri de var. Mesela kullanıcılar fotoğrafta bulunan bir objenin rengini değiştirebiliyorlar. Ayrıca yukarıdaki ufak resimlerden olasılıkları görerek seçme imkanına sahipler...

2703_adobe_ic4.jpg

Yukarıda bulunan bu ufak resimler galerisi hem fotoğrafın nereden nereye geldiğini hem de istediğiniz bir aşamasına hızla geri dönmenizi sağlıyor...

Servis, bugün beta test versiyonuyla kullanıcı önüne çıkarılıyor. Şirket bu test döneminin kullanıcılardan gelecek bilgi ve önerilerle birlikte çok değerli olacağını düşünüyor. Ayrıca Adope senelik ücret ödeyen müşterilerine daha fazla özellik sunmayı planlıyor. Bu planlanmış özelliklerden bazıları; baskı servisi, daha fazla depolama alanı, audio ve diğer mültimedya desteği ve birçok imaj dosyası formatını (servis şu anda sadece JPEG formatıyla çalışıyor) tanımadan oluşuyor...

Adobe ayrıca, AIR (Adobe Integrated Runtime) kullanarak çevrimdışı hizmet sunmayı da planlıyor. Firmanın söylediğine göre; bu sayede kullanıcılar fotoğraflarını çevrimdışı olarak da yönetebilecekler...

Sonunda..Sözde 2006nın aralığında çıkacaktı.Tee o zaman heyecanlandım bekledim gün bugüne geldi.Sanırım takvim sıralamasınız karıştırdılar.
Teşekkür ederim üstadım.Bu haber iyi geldi.Sonunda adobeden beleş bir servis sunuldu.İlk haber çıktığına baya çalkalanmıştı o kadar bekle bekle çıktı sonunda:D
Ben ümidimi kesmiştim :)

Vayyy Eline sağlık üstad insaşşah daha ileri görürler :D

Geri