Photoshop CS Öğreniyorum (SESLİ ANLATIM + VİDEO)

çok iyi bir çalışma dostum devamın bekleriz

emegine saglık güsel çalışma;)

Teşekkürler ama bu kadar videoyu indirmek var :(

kardeşim çalışman için teşekkürler..

fakat
linklerin ciddi bölümü ölmüş...dosyalar silinmiş bir kontrol edip update edersen sevinirim....

bu arada indirme öyle tahmin edildiği kadar uzun sürmüyor...gayet basit ve hızlı...
herkese kolay gelsin...

kardeşim çalışman için teşekkürler..

fakat
linklerin ciddi bölümü ölmüş...dosyalar silinmiş bir kontrol edip update edersen sevinirim....

bu arada indirme öyle tahmin edildiği kadar uzun sürmüyor...gayet basit ve hızlı...
herkese kolay gelsin...

arkadaşım rapid hesabımda hepsi kendisi duruyor dikkatli baksaydın birde :goz:

Süper bir paylaşım, eline sağlık, ellerin dert görmesin, devamını bekliyoruz yalnız bu dersleri parça parça vermeye ek olarak bir de hepsini içeren bir CD imajı oluşturup, imajı 100 MB'lık parçalar halinde RAR'layıp, bu RAR'ları da rapidshare.com'a upload etseydin, bütün dersleri indirip izlemek isteyen arkadaşlar için büyük kolaylık olurdu dostum.

Bu arada http://rapidshare.com/files/83713129/Derslik_8-9-10-11-12-13_atakan3444_hackhell.com.rar link'i iptal olmuş.

Bilmeyen arkadaşlar için: Rapidshare.com'dan download yaparken RapGet kullanın.

RapGet download hızlandıran bir program değil, rapidshare.com gibi download sitelerinden download yapmak için özel olarak tasarlanmış kullanışlı ve küçük bir programdır.

Rapidshare.com ve diğer tüm popüler download sitelerini destekliyor.

Ücretsiz bir program ve programın Türkçe Dil Desteği var.

Resmi Web Sitesi: http://www.rapget.com/

Sayfa açılınca sayfanın üst sağındaki İngiltere Bayrak'ına tıklayarak siteyi ingilizce yapın. Sonra Download bölümünden programı indirip bir klasöre çıkartın. Programı beğenirseniz programın yapımcısına gönlünüzden ne koparsa bir bahşiş bırakabilirsiniz.

Ayrıca rapidshare.com'a para ödeyip üyelik satın alırsanız, rapidshare.com kullanıcı adınızı ve şifrenizi RapGet ile kullanabilirsiniz.

Sen bir harikasın be dostum saol

mükemmel bir emek harcamışsın sağol

Hakketten toptan verseydin daha güzel olabilirdi ama emeğin için teşekkürler şu an dayligt ingilizceyi indiriyorum sonrada bunu indirebilirim bu yaz kendimi eğitime adadım resmen:D:D

eyw dai süper olmuş

Geri