Photo Flash Gallery

erdincakin

New member
Reaction score
0
TEşekkürler Süpersin Yanlız Bir Sorun olcak Bunu kac defadır kuruorum kategori ismini yazıorum oluşturmuor bir türlü

admin bolumunde not dusdugum generate.php yi calısdırmamıssın sanırım :)

Çalıştırdım aynı yine :)

Generation has been completed.

Now you can use the gallery. Şu Şekilde ama kategori bir türlü oluşturamıom önceden de kurmustum aynı çözüm bulamadım

Bi tane çalıştıramadım flash galeri cok istiom ama çalıştırabilsem :)

sanırım bu seferde chmodlarda sorun var ?

Kurulumda söylenen klasörlere chmodlarını 777 yaptım ama yok yine olmuor msn den yardım et diycem bana ama fazla şey istemiş olmuyum :( Olmuor ne deniorsam

her klasor olusturdukdan ve resımleri upload ettikden sonra generate.php yi calısdırmayı dene istersen bu sayede sorun yaşamıyacaksındır bu onaylamak gibi birşey diyebilirim sana... :)

sana en kolay sorunun cozumunu anlatayım image klasorunu ftpden upload edebilirsin :) daha sonra generate.php yi calısdırdıgında hepsi auto olarak guncellenecekdır :)

mesela Image>grup 1>abc.jpg şeklinde ftpden atabilirsin daha sonra gerenate.php yi calıdırarak olusturulan kategorıyı onaylarsın :)

olmuor :D adminden klasör oluştur dediginde orda cıkmıor ama images içerisine klasör oluşturuor

ftp den images içindeki örnegin : hepsi klasörü içinde abc.jpg attım generate.php çalıştırdım aynı ortada bişey yok

senin server zararlı :D cidden bende hiçbir sorun cıkmadı su ana kadar server saglayıcınla bi konuşmanı tavsiye ediyorum insanı delirtmeye birebir :)

valla reseller var :D konusayım bakayım ne diycekler ama en dandik mercekforumda calışıor :D

KAliteli serverda çalışmıor işte gelde cıldırma :D teşekkürler tüm yardımların için

Geri