PFDK ceza yağdırdı

yyildirayy

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
ATATÜRK' ü inkar eden bizden değil; ondan bundandı
PFDK ceza yağdırdı

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Diyarbakırspor'a Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle cezalandırdı

Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Diyarbakırspor’a, Fenerbahçe maçındaki olaylar nedeniyle
1 maç seyircisiz oynama ve 1 maç da saha kapama cezası verdi.
Kurul, bugün yaptığı toplantıda, Turkcell Süper Lig’de 24 Ağustos’ta oynanan Diyarbakırspor-Fenerbahçe maçında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Diyarbakırspor’u cezalandırırken, seyircisiz oynama cezasının öncelikle infaz edilmesini de kararlaştırdı.
Bu arada, aynı maçta merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle 5 bin TL ve maça biletsiz seyirci alınması nedeniyle 5 bin TL olmak üzere Diyarbakırspor Kulübü’ne toplam 10 bin TL de para cezası uygulandı.
PFDK, ayrıca Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas’a, Galatasaray maçında hakeme yönelik hakareti nedeniyle 3 maç ceza verirken, Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor da Kardemir Karabükspor maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 1 maç saha kapama cezası aldı.

PFDK’nın verdiği öteki cezalar şöyle:
3 maç: Burhan Coşkun (Samsunspor)
15.000 TL: Bursaspor
10.000 TL: Antalyaspor
6.000 TL: Samsunspor
5.000 TL: Kayserispor
2.500 TL: Bucaspor

Kaynak

Ben bu cezayı hiç adeletli bulmuyorum
Diyarbakır spor daha ağırını haketti bana göre

Diyarbakıra verilen ceza çok az geldi banada

biz küfür ettik sahamızı hemen kapattılar adamlar savaş çıkardı aynı ceza

En az 5 maç ceza vermeleri gerekirdi. resmen pkk lılar girmiş stada

Türkiyede kÜRDlere torpil geçiyolar bu ne biçim adalet biz öz Türk'üz geçmişe döndürmeyin beni ırkçılığı yeniden hortlatmayın adam akıllı durun

Aynısını bir anadolu kulübü yapsaydı defterini dürürlerdi
Ondan sonra vay ayrımcılık yapılıyor, vay bilmem ne yapılıyor
asıl ayrımcılığı kendileri yapıyor
bakalım bu cezadan sonra statlarda olan olaylara nasıl engel olacaklar

galatasaraya küfürden ceza gelmemiş!!!

ben stata falan hiç gitmedim hayatımda ama kudurun beyler siz statda nasıl olsa ceza yok

Geri