Peygamber Devesi - Örümcek Kavgası

bLueXtremE

єχтяємє &
Moderatör
Reaction score
0
Peygamber develeri avlarını başları dik, ön bacakları kalkık bir biçimde hareketsiz durarak ya da öne arkaya yavaş yavaş sallanarak bekler.Bu davranışları ona dua ediyormuş görünümü verir.

bogomol_pauk_01.jpg

bogomol_pauk_02.jpg

bogomol_pauk_03.jpg

bogomol_pauk_04.jpg

bogomol_pauk_05.jpg

bogomol_pauk_06.jpg

bogomol_pauk_07.jpg

bogomol_pauk_08.jpg

bogomol_pauk_09.jpg

bogomol_pauk_10.jpg

bogomol_pauk_11.jpg

bogomol_pauk_12.jpg

bogomol_pauk_13.jpg

bogomol_pauk_14.jpg

bogomol_pauk_15.jpg

bogomol_pauk_16.jpg

Not : Sonucu ßiLmiyorum :melek

MutLak peygamber devesidir öndeki 2 kıskacı inanılmaz güçlü.
peygamber devesi kadar güçlü koLLarımız oLsa demirLere hamur gibi şekiL verebiLirdik... :saskin

vay anasını ya çok etkileyici......paylaşım için saol........

Çöl örümceklerinden birisi bu dış görünümünden anladım o çegirge ona
3 aydan fazla bir süre yetecektir güzel ve çok net fotoğraflar paylaşım için tşk.

Çekirge değil o en çılgın yırtıcı böceklerden peygamber devesi.
Örümcek ona bulaşarak başına bela almış bence zehirli olmayan her böcek için son derece zor bir rakiptir peygamber devesi. Salt kaba kuvvet ve keskin dişler ve kollarla karşılaşacağı kesin.
Zaten resimlerde de örğmceğin kopmuş organlarını Peygamber devesinin ağzında göre bilirsiniz.

üzgünüm namara ama bu çekirge değil. :( peygamber devesi denilen bir böcek türü.

ve resilmerde hangisi hangisini yiyor pek anlaşılır gibi değil aslında sanki örümcek mefta olmuş gibi geldi bana :saskin

Çekirge değil o en çılgın yırtıcı böceklerden peygamber devesi.
Örümcek ona bulaşarak başına bela almış bence zehirli olmayan her böcek için son derece zor bir rakiptir peygamber devesi. Salt kaba kuvvet ve keskin dişler ve kollarla karşılaşacağı kesin.
Zaten resimlerde de örğmceğin kopmuş organlarını Peygamber devesinin ağzında göre bilirsiniz.

aynı anda yazmışız. :D

namara örümcek diyorsa örümcektir:p
İlginç çalışma olmuş emeğine sağlık.

__Örümcek ağında bir Peygamber devesi___

1-15.jpg

10-19.jpg

2-19.jpg

3-18.jpg

4-15.jpg

5-16.jpg

6-16.jpg

7-13.jpg

Kurtulur o ordan bence Cok tehlikeli örümcek için eger zehirli deilse.

yav 3 tane karınca bunu parcalayabiliyo biz küçükken aynı kapa koyuyorduk ordan biliyom

peygamber devesi çok potansiyel bir avcıdır. sadece böcek ya da örümcek değil küçük tür olan arı kuşuna bile saldırıp yiyebilir ayrıca yılan ve balık dahi avlar tabiki küçük türler, mesela bir süs balığını küçük bi kaba koyun peygamber devesinin yanına getirin anında yer. çok güçlüdür mantidae türleri. ben evde besliyordum ancak çok obur bir tür olduğu için ev de bulunan başka bir böcek kültürümü tamammen yedi bende ona böcek toplamaktan bıktım :durdurun:bored: daha sonra doğaya geri saldım :crying::blushing:

Geri