Pes2012 dt01.img Hatası ve Siyah Ekranda mavi sey donüyor ama oyun acılmıyor

kanarya282

New member
Reaction score
0
Öncelıkle merhaba HATA : [C:\ProgramFiles\ProEvolution2012\img\dt01.img
An error occured while trying to copy afile The source File is corrupted Click retry to try again Ignare to skip this file(Notnecommanded),or Abort to cancel installation] Böle bir hata verdi YOKSAY DEDİM
Yukledı filan 2.cd yi taktım yukledı Geldı masaustune Tıkladım ve SİYAH EKRAN yanda mavi sey donüyor ama oyun acılmıyor dt01.img yı filan aradım googlede bıtane buldum eksik olabilir ama yaptım attım img yi Olmadı Ne Yapmalıyım Acil Ulasın bana Oyun Program eklede gozukuyor
PC SİSTEM ÖZELLİGİ :
İSLETİM SİSTEMİ : ULTRAXP
Sistem Bilgisi : 2.22 GHz
2.00 Gb Ram
Boş Alan : 53,9 Gb

eksik inmiştir veya attıgın dılde sorun vardır dıllerde genellıkle bu tur sorunlar yaşanıyor bu oyunda crack yaptıkdan sonra ındırdıgın surum orj ingilizce değil almanca veya ispanyolcaysa english patch var onuda ındırıp atıyorsun.

Öncelıkle merhaba HATA : [C:\ProgramFiles\ProEvolution2012\img\dt01.img
An error occured while trying to copy afile The source File is corrupted Click retry to try again Ignare to skip this file(Notnecommanded),or Abort to cancel installation] Böle bir hata verdi YOKSAY DEDİM
Yukledı filan 2.cd yi taktım yukledı Geldı masaustune Tıkladım ve SİYAH EKRAN yanda mavi sey donüyor ama oyun acılmıyor dt01.img yı filan aradım googlede bıtane buldum eksik olabilir ama yaptım attım img yi Olmadı Ne Yapmalıyım Acil Ulasın bana Oyun Program eklede gozukuyor
PC SİSTEM ÖZELLİGİ :
İSLETİM SİSTEMİ : ULTRAXP
Sistem Bilgisi : 2.22 GHz
2.00 Gb Ram
Boş Alan : 53,9 Gb

Öncelikle kurarken yoksay demenden dolayı o dosyayı yüklememiştir.Bu nedenle oyunuda açmıyor.İki seçeneğin var,
1.Oyunu yeniden kurmak
2.Oyunu baştan temiz bir şekilde indirmek

1-Yeniden kurmak işe yaramiyor
2-Oyunun CD si var İndirmemek icin aldım Cok uzun 32 part fln :S

eksik inmiştir veya attıgın dılde sorun vardır dıllerde genellıkle bu tur sorunlar yaşanıyor bu oyunda crack yaptıkdan sonra ındırdıgın surum orj ingilizce değil almanca veya ispanyolcaysa english patch var onuda ındırıp atıyorsun.

CD ile yukledım Yuklerken Cıkan dil Türkçe CD DE Crack dosyası yoktu ben internetten buldum.

Öncelikle kurarken yoksay demenden dolayı o dosyayı yüklememiştir.Bu nedenle oyunuda açmıyor.İki seçeneğin var,
1.Oyunu yeniden kurmak
2.Oyunu baştan temiz bir şekilde indirmek

1-Yeniden kurmak işe yaramiyor
2-Oyunun CD si var İndirmemek icin aldım Cok uzun 32 part fln :S

PES 2012 dt01, dt02, dt03, dt04, dt05, dt06, dt08, dt09, img yükleme hatası ve Çözümü

Geçtiğimiz günlerde çıkan Pes 2012 kurulumunda bazı hatalar mevcut bu hatalardan biriside Birinci DVD'yi taktığınızda yükleniyorken dt02.img hatasını veriyor olmasıdır bu durumda sizin yapacağınız şey İkinci DVD'yi takmaktır bu dvd'de “dt02, dt03, dt04, dt05, dt06, dt07″ img dosyaları bulunuyor. Şimdi sizin yapmanız gereken İkinci DVD'yi takıp sonra daha önce çıkan hataya yeniden dene butonuna basıp yüklemenin devam etmesini beklemektir.Yükleme devam edecek bu sayede yükleme devam ederken yine dt08.img hatası alacaksınız ve yeniden Birinci DVD'yi takmanız gerekecek dvd'yi taktıktan sonra yine çıkan hataya yeniden dene deyip yüklemenin devam etmesini bekleyin ve devam ederse yüklemede sorunsuz bitecektir.​

Bunlara bak bakalım

dt01.img hatası benımkı birde denınenlerı denedım FAYDASI olmadı of :S

kardeşim eset nod 32 mi kullanıosun yeniden kurucaksın artı kurulumdan hemen önce eset nod32 ni iptal ediceksin disable yani sora kuruluma başla artı rld.dll dosyanında oyun içindeki esetnod32 ye tanıtcaksın ok...

kardeşim aynısı bende oldu moralini bozma başka cdle dene öyle olur ;)

Geri