Peruk taktığı için sınavı geçersiz sayıldı

g.haneli

Banned
Reaction score
0
AÖF İlahiyat Fakültesi ön lisans 1. sınıf öğrencisi iki çocuk annesi Nagehan A., sınav sonuçlarını merakla beklerken kılık kıyafet ihlali gerekçesiyle sınavının geçersiz sayıldığını öğrenince şoke oldu. 8-9 Eylül 2007 tarihlerinde yapılan AÖF bütünleme sınavlarının 8 Eylül tarihindeki oturumuna Bartın Meslek Yüksekokulu'nda giren Nagehan A., sınav esnasında salon görevlileri tarafından herhangi bir ikaza maruz kalmadığını söylüyor.

Bir yıllık emeğinin ve zahmetinin boşa gittiğini ifade eden Nagehan A., "Keşke sınav esnasında sınav salon görevlisi uyarıda bulunsaydı, aceleyle başörtüsü üzerine peruk takarak sınava girdim. Ne salona girerken ne de sınav esnasında hiçbir görevli tarafından uyarılmadım. İnsan bu kadar acımasız nasıl olabilir. Sınav sonuçlarını ve ikinci sınıfa geçmeyi merakla beklerken karşılaştığım duruma çok üzüldüm. İkaz edilmeden kişinin arkasından işgüzar bir niyetle kıyım yapılıyor. Söz konusu uygulama ve yasağı anlamakta gerçekten zorlanıyorum." dedi.

Zaman

Güzel günler göreceğiz çocuklar
Motorları maviliklere süreceğiz
Çocuklar inanın, inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz, güneşli günler
Hani şimdi bize
Cumaları, pazarları çiçekli bahçeler vardır,
Yalnız cumaları, yalnız pazarları
Hani şimdi biz
bir peri masalı dinler gibi seyrederiz
Işıklı caddelerde mağazaları,
Hani bunlar
77 katlı yekpare camdan mağazalardır.
Hani şimdi biz haykırırız
Cevap:
Açılır kara kaplı kitap: Zindan
Kayış kapar kolumuzu
Kırılan kemik, kan
Hani şimdi bizim soframıza
Haftada bir et gelir
Ve, çocuklarımız işten eve
Sapsarı iskelet gelir
Hani şimdi biz
İnanın, güzel günler göreceğiz çocuklar
Güneşli günler göreceğiz
Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar
Işıklı maviliklere süreceğiz
Çocuklar inanın, inanın çocuklar
Güzel günler göreceğiz güneşli günler

Ve SABIR!...

o sınavda sınav sorumlusunun uyarma gibi bir zorunluluğu yoktur. hatta kopya çektiğini gördüyse sana bir şey demeden kağıda kopya diye yazabilir ve ya bu durum gibi kılık kıyafet yönetmeliklere uygun değil diye.

karşıdakini uyarması uymadığı takdirde böyle bir şey yapması sınav sorumlusunun iyi niyetini gösterir ki bence bu bir insanlık görevidir. demek ki karşıdaki kişi iyi niyet sahibi biri değilmiş.

başörtüsünün üstüne peruk mu olurmuş..ne komik bi görüntü olmuştur..

Geri