PerL'de expoLit derLeme ...

Phara0h

Banned
Reaction score
0
EvT ArkadasLar Bu D0kumanimDa size PerL'de ExpoLit derLemeyi GostericeM...iLk oLarak Active PerL'i indiriy0ruz [ Link asagiDa ]
simDi indirdigimiz D0sYa RaR ArsiV DosyasidiR. ( ne aLakaysa :) )...Rar DosyasiNi disari Cikartiyoruz ...PerL d0syasini C'ye atiYoruZ...
Simdi Ms-Dos'a geciY0ruZ (biLmiyenLer icin = BasLat / caListir / cmd /)

Ms Dos Hakkinda kisa bir biLgi = / cd.. yazinca bir 0nceki dizine geceriz... Bir dosyayi acMak iciN " cd dosyaisMi " yazariZ...

MsDos'ta su KomutLari enTer'LayiN

cd..

cd..

cd Perl

cd bin

perl expoLitismi.pl -h www.exampLe.com

YukariDaki exampLe.com ' a denenicek siteyi yazicagiZ

DokumaN Bukadar Suan Dosya Rapide uPLoad oLuyor =)

[>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>...........] 78% 'de

Your Download-Link: http://rapidshare.de/files/6966998/PharaoH.rar.html

SpeciaL ThankS : Partizan

exploitdi wordpad kaydedrsiniz kesinlikle onu kayıt türünü tüm dosylar dosya adınıdı exploit.pl die yapıcaksınız aksi takdirde kullanamzssınız

Kusura bakmayın ama ben bunu kurdum ; ne işe yaradığını bilmiyorum. Aydınlatırsanız çok sevinirim. Teşekkürler. Ayrıca en sonda verilen komut nasıl yazılıyor (boşluk var mı arada) "perl expoLitismi.pl -h www.exampLe.com"

mavorerma' Alıntı:
Kusura bakmayın ama ben bunu kurdum ; ne işe yaradığını bilmiyorum. Aydınlatırsanız çok sevinirim. Teşekkürler. Ayrıca en sonda verilen komut nasıl yazılıyor (boşluk var mı arada) "perl expoLitismi.pl -h www.exampLe.com"

Evet VaR BosLukLari biLincLi k0ydum exsampLe.com 'da Deniyecegin site geLiceK :)

Geri