LioN
New member
- Reaction score
- 0

Monza'da hafta sonu hasta olmasına rağmen, Niki Lauda'ya bile şapka çıkartacak bir performans sergileyen Sergio Perez'in İtalya'daki başarısı Ferrari spekülasyonlarının yeniden gündeme gelmesine yol açtı.
F1'in efsane ismi, podyum töreninde yaptığı söyleşi de, "Sana şapka çıkarıyorum Sergio, inanılmaz bir iş başardın" ifadelerini kullanmıştı.
Bu sezon Sauber'le üçüncü kez podyuma çıkan 22 yaşındaki Meksikalı pilot, Ferrari Başkanı Luca di Montezemolonun henüz bizim için hazır değil açıklamasına rağmen, Ferrari'nin önde gelen isimleri tarafından yakından takip ediliyor.
İtalyan ekibinin pilot akademisinde yer alan ve bu hafta, önceden planlanmış bir ziyaret için Maranello'ya gidecek olan olan Perez'in gelecek sezon olmasa bile gelecekte takımda yarış koltuğuna geçmesinin hiç de zayıf olmayan bir ihtimal olduğu belirtiliyor.
Monza'da Felipe Massa ve Fernando Alonso'yu geçen Perez ise İtalyan ekibine geçmeye hazır olup olmadığı konusunda, tereddütlü bir ifadeyle "Bilmiyorum" yorumunda bulunmuştu.
Perez'in patronu Peter Sauber, Sky televizyonuna yaptığı açıklamada, Ferrari söylentilerinin hatırlatılması üzerine, "Bakacağız" demekle yetindi.
Sauber'in CEO'su Monisha Kaltenborn ise, "Gelecek sezonki sürücü kadrosu konusunda zamanı gelince bir açıklama yapacağız. Ben aylar öncesinde olduğu gibi rahatım" dedi.
Ferrari takım patronu Stefano Domenicali ise, "Şu an için (Ferrari pilot akademisinde yer alan) Sergio Perez'le ilgili herhangi bir bilgi veremeyiz. Hafta sonu şüphesiz iyi bir yarış çıkardı" diye konuştu.
Daha önce Formula 1'in resmi internet sitesine demeç veren Perez, "Bir karar çıkacak ve elbette bu gittikçe yaklaşıyor" demişti.
turkiyef1.com