Perşembe Kuponum

kral16

New member
Reaction score
0
432 Kalmar - Feyenoord (1) 2.00
436 Metalist Kharko - Beşiktaş (2) 2.30
445 Standard Liege - Everton (1) 2.00
446 Heerenveen - Setubal (1) 1.60

TOPLAM ORAN = 14.72
evet arkadaşlar.yorumlarınızı bekliyorum.

Feyenoord 0/2
Beşiktaş 0/2
Standard Liege 1/0
çifteşanslı olsa daha mantıklı olur kanımca.. Setubal için önemli bir maç, son zamanlarda elemeleri geçememişler. Heerenveen karşısında sürpriz yapabilirler, üç ihtimale de açık bence...:saskin

bence quzel bi kupon olmus ama s.liege macı 10ç olabilir bol sans tabiki =)

Bence besıktaş orda berabere kalıcakdır dırek 2 oynanması intihar gibi bişi tamam takım olarak beşiktaş daha iyi ama deplasmanda açık oynayacaktır ev sahıbı o yuzden ne olacagı bellı olmaz dıger maclar iyi bence

Metalist iyi takım... 43.000 kişilik stadda bu maça full kapasite oynayacakmış... Zaten evinde bile şansının yardımıyla kazanan beşiktaş bu maçı alamaz... Ben belki metalist e yüksek oran verirler 10 çifte şans girerim diye düşünmüştüm ama iddaa bu verirmi yuksek oran...O oran için değmez.Uzak durulması gereken bir maç bence...

Metalist iyi takım... 43.000 kişilik stadda bu maça full kapasite oynayacakmış... Zaten evinde bile şansının yardımıyla kazanan beşiktaş bu maçı alamaz... Ben belki metalist e yüksek oran verirler 10 çifte şans girerim diye düşünmüştüm ama iddaa bu verirmi yuksek oran...O oran için değmez.Uzak durulması gereken bir maç bence...

Bu maç için Beşiktaş'ın turu daha mantıklı seçenek..tabi bence :eek:

Perşembe Bankosu

441 Partizan - Poli Aek Timiso (1) 1.3
446 Heerenveen - Setubal (1) 1.6
454 Zurich - Ac Milan (2) 1.55
461 Salzburg - Sevilla (2) 1.65
TOPLAM ORAN = 5.3

arkadaşlar bu kupona misli oynamayı düşünüyorum.sizce burda sakat maç var mı

tutma ihtimaLi yüksek
boL şans...

büyük ihtimal tutar. ben de oynayim sagolasin :=)

Partizan' ı bilmem, Milan ve Sevilla, her ikisinin de birden galip geleceğini sanmıyorum, ikisi de tur için gidecekler, galibiyet için değil, en azından zorlamayacaklardır. O maçların gidişatını daha çok ev sahipleri belirleyecektir diye düşünüyorum...:eek:ut: Setubal ise sürpriz yapabilir gibi geliyor bana; Heerenvee'den daha istekli olacaklarmış gibi bir his var, hep birinci turda elenmişler..:eek:

arkadaşım oynadığın maçLarın çoğu garanti değiL,çünkü iLk maç skorLarına bakmamışsın sanırım..

441 Partizan - Poli Aek Timiso (1) 1.3
446 Heerenveen - Setubal (1) 1.6
454 Zurich - Ac Milan (2) 1.55
461 Salzburg - Sevilla (2) 1.65
TOPLAM ORAN = 5.3

arkadaşlar bu kupona misli oynamayı düşünüyorum.sizce burda sakat maç var mı

biLader kuponun tutmuş hayırLı oLsun,sabitteki en iddiaLıyız başLığına kuponunu ekLersen bu anı öLümsüzLeştirebiLirsin.. :p

Geri