Pentagram 30 Mart @ Bostancı

DeeRPaRtY

IRC Operator
Reaction score
0
20.01.2007pentagram_logo.gif

- İlk 1.000 bilet DVD hediyelidir. DVD dağıtımı etkinlik günü Bostancı Gösteri Merkezinden yapılacaktır.
- 20,00 YTL (ilk 1000 bilet)
- Etkinlik mekanına yiyecek, içecek, fotoğraf makinası ve kamera alınmayacaktır.

PENTAGRAM’dan SEVENLERİNE 20.YIL HEDİYELERİ

1986 yılında kurulduklarında Türkiye’nin en çok tanınan heavy metal ve rock grubu olacaklarını tahmin ediyorlar mıydı bilinmez, ancak 21. yılının içindeki efsanevi grup 2007 yılı içerisinde 20. Yıl Konserleriyle seyircilerini sevindirdikten sonra bu eşsiz performansları bir DVD ve Canlı albüm ile taçlandırıyor:

20. Yıl Konser Albümü : Başta 4 Şubat 2007’deki, 6000 izleyicisi ile buluştukları Bostancı Gösteri Merkezi konseri olmak üzere, 20. Yıl Konserleri çerçevesinde onlarca konser veren grubun performansı görülmeye değer. Eski vokalistleri Ogün Sanlısoy’un da bu performansta kendine çok özel bir yer bulduğu albümde Dream TV desteği ile muhteşem Rock’n Coke 2007 konserinden görüntüler de bulunuyor.

30 Mart 2008’de bu konser DVD’sinin gala konserini yine Bostancı Gösteri Merkezinde verecek grubun hayranlarına bir de hediyesi var. Bu konser için bilet alan ilk 1000 kişiye konser günü 20. Yıl DVD’si hediye edilecek.

2007’de onlarca konser vererek en gencinden en yaşlısına tüm sevenlerini kendine bir kez daha hayran bırakan grubun sürprizleri bununla da bitmiyor.

İlk albümleri Pentagram ile beraber şu ana kadar çıkardıkları tüm albümler; Pentagram, Trail Blazer, Anatolia, Popçular Dışarı, Unspoken ve Bir albümleri 20. Yıl Konser DVD ve albümü ile beraber aynı zamanda raflardaki yerlerini alacak.

Vokalde Murat İlkan, gitarlarda Hakan Utangaç ve Metin Türkcan, bas gitarda Tarkan Gözübüyük ve davulda Cenk Ünnü ile beraber yoluna devam eden grup kariyerlerine 6 albüm, yüzlerce konser sığdırmış durumda. Son olarak 2002 yılında ‘BİR’ albümüyle hayranlarını selamlayan grup ile bizleri şaşırtmaya devam edecek gibi görünüyor.

bilet fiyatları
1.Kategori: 23,00 YTL

tarih : 30.03.2008 18:00:00
mekan : Bostancı Gösteri Merkezi

o kadar istediğim halde izmirdeki 20 yıl konserlerini ( 2 tane ) şehir dışında olmam nedeniyle kaçırdım gidemedim.. sağlık olsun...

Bende burdaki konsere sırf tikky ler var die gitmedim. konser dediğin pahalı olacakki kolpalar içeri giremesinler!!!

Mesaj sayım 666 olmus vay beh:D:D

Bende burdaki konsere sırf tikky ler var die gitmedim. konser dediğin pahalı olacakki kolpalar içeri giremesinler!!!

Mesaj sayım 666 olmus vay beh:D:D

Pentagram'ın ßostancı Gösteri Merkezindeki KonserLerinin Hepsinin Tadı Ayrıdır..

TikkyLer KoLpaLar Emre Aydın Gripin $eßnem Ferah KonserLerinde..

ßen Pentagram ßostancı KonserLerinde Hiç Taßir Ettiğin TipLere RastLamadım..

bana uzak olsunlarda istedikleri yerde konser versinler

boş adamlar ya :vur

deer tikkyim ben, cadde çocuğuyum:D,

kadıköy barzo kaldırım rockerlarından değilim,

işim olmaz gırtlaklarını yırtana kadar bağıranlarla kanka:D uzak olsunlar

Peki Saygı Duyarım.. Ama

KaLdırım Rocker'Larına Banka Önündeki Punker'Lara Müzik Yapmıyor ßu AdamLar..

ßu AdamLarın Hepsi Türkiyede OLmasada Dünyada Kendini KanıtLamı$Lar.. Gerisi ßo$..

Peki Saygı Duyarım.. Ama

KaLdırım Rocker'Larına Banka Önündeki Punker'Lara Müzik Yapmıyor ßu AdamLar..

ßu AdamLarın Hepsi Türkiyede OLmasada Dünyada Kendini KanıtLamı$Lar.. Gerisi ßo$..

işte bu konuda hem fikiriz....

Pentagram'ın ßostancı Gösteri Merkezindeki KonserLerinin Hepsinin Tadı Ayrıdır..

TikkyLer KoLpaLar Emre Aydın Gripin $eßnem Ferah KonserLerinde..

ßen Pentagram ßostancı KonserLerinde Hiç Taßir Ettiğin TipLere RastLamadım..

Valla dai ben Eskişehirliyim. Burdaki en büyük sorunumuz anlasın anlamasın herkes gelio. Üzerine saiyah pantolan t-shirt giyen herkes piyasada metalci oldum sanıyor. Esk'de bu cok fazla var. Adama diyosun sen metalcimisin
-ewet abi. diyor
Kimlerden calıyorsun diyosun
- Cradle of filth bide Dimmu Borgir diyor..

İşte biz eskde böle bi ortamdayız dai:D:D

Valla dai ben Eskişehirliyim. Burdaki en büyük sorunumuz anlasın anlamasın herkes gelio. Üzerine saiyah pantolan t-shirt giyen herkes piyasada metalci oldum sanıyor. Esk'de bu cok fazla var. Adama diyosun sen metalcimisin
-ewet abi. diyor
Kimlerden calıyorsun diyosun
- Cradle of filth bide Dimmu Borgir diyor..

İşte biz eskde böle bi ortamdayız dai:D:D

Ya Ne ßiLiyim Esk'de Daha İyi OLması Gerekiyor AsLında.. Üni ßakımından FiLan.. Hepsi Görmü$ CocukLar :p

Dimmu Borgir ßazen ßende DinLerim Ama ßu CradLe Tam ßi Piyasa i$i.. Türkiyedeki Teoman $eßnem Gißi..

ßende Siyah Giysem Rocker OLurmuyum Acaßa :)

Neise ßi Iron Maiden Rememßer Tomorrow ßi Skid Row Wasted Time ßide WhiteSnake iS This Love DinLeyip Uykunun YoLunu TutaLım :)

E ßizede Sizi iStanßuLa Davet Etmek Dü$er.. Gercek Rock Ortamı icin (.

Adres ßeLLi Sesin GeLdiği Yer Kime Sorarsan DinLeyerek Tarif Eder :melek

Geri