Penisini rulmana sıkıştırdı!

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
90r5gn.jpg

Hastaneye getirildiğinde "Şeytana uydum" diyen şahıs, iki saat süren bir ameliyat geçirdi - AH

Karaman'da 34 yaşındaki F.K., iddiaya göre evde mastürbasyon yaparken penisini çelik rulmana sıkıştırdı. Hastaneye getirildiğinde "Şeytana uydum" diyen şahsın penisi, 2 saat süren ameliyatın ardından kurtarıldı.

Karaman'da bekar olan F.K. (34), iddiaya göre evde tek başına olduğu sırada özellikle otomobil ve motosikletlerde kullanılan ve ortası delik olan çelik rulman ile mastürbasyon yapmaya başladı. F.K. mastürbasyon yaparken, penisi rulmana sıkıştı. Yaklaşık 2 saat rulmanı çıkarmaya çalışan F.K., başarılı olamayınca durumu arkadaşlarına bildirdi. Eve gelen arkadaşları, F.K.'yı Karaman Devlet Hastanesi'ne getirdi. Hastaneye getirildiğinde "Şeytana uydum" diyen F.K. ameliyata alındı. Yaklaşık 2 saat süren operasyonda rulman kesilerek F.K.'nın penisinden çıkarıldı.

F.K., Üroloji Servisi'nde 1 gün yattıktan sonra taburcu edildi. F.K.'nın penisinde zedelenmeler oluştuğu, dolaşım yollarında sıkıntılar olduğu öğrenildi.

Penisini rulmana sıkıştırdı!-HABERTÜRK

Rulmanın ereksiyon etkisi uzun sürüyo demek ki :)

Herşeyede şeytanı karıştıryorlar şu şeytanın dili olsa neler diyecek : )

Buda farklı bir fantazi turu olsa gerek :)

Damacanadan sonra yeni fantazi "rulman" :D

Bunun için daha uygun saglıklı şeyler satılıyor.

Fakirliğin gözü kör olsun diyecem de sağlam rulmansa o kadar da ucuz bir şey değil o kullanılmış rulmansa da adam harbi midesizmiş.

İlginç bir yöntem :d '' Utanma duygusu yüzünden suçu illa birine atıp kendi yükünü hafifte olsa azaltacak ya suçu şeytana atıyor :D Ula şeytanın da aklına gelmez la o ''

Ummadık taş, baş yararmış. =)
Bu adamla evlenmeyi düşünen kadınlarda yeniden düşünürler artık.
Hangi fanteziyle yaptı acaba.İşleyen demir ışıldır vs =)

Geri