Pencere Sürüklerken Geç Hareket Ediyor...

Asit00

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar son bikaç gündür bilgisayarımda pencereleri sürüklerken pencere mouse den sonra hareket ediyor. Özellikle msn de çok fazla oluyor. Pencere sonradan yavaş hareketlerle istediğim yere gidiyor. Oyunlarda da mouse hareketlerinde farkediliyo.

Sorun ne bi türlü bulamadım. Ekran kartım tam kurulu, güncel driver ı kurdum yine aynı sorun devam ediyo. Anlayanlar bi bakıversin lütfen

hacı anlamam da virüs mirüs girmiş olmasın :(

yada fazladan çalışan programlar ?

en iyisi anlayan biri baksın bunlar değilse

görev yöneticisinden kasan bi program var mı bence ona bak yüzde seksen ondan kaynaklı oluyor bir servis aşırı derece çalışınca diğer uygulamaları etkiliyor

ekran kartında problem var kaldır tekrar yukle muhtemelen sorun hallolur

Bunun olmaması için tek bir neden var , ekran kartın güçsüz.Veya ramin düşük.
Dediğimi yaparsan buna engel oluruz.
Bilgisayarım'a sağ tıkla/özellikler/gelişmiş/en üstteki ayarlar butonuna bas/ordan "sürüklerken pencere içeriğini göster" yazan yeri iptal et/tamam de...
Sürüklerken sürüklenen pencere gözükmeyecek ama bu kasılmada olmayacak iyi günler.

bence driver larda özlellikle ekrankartı driverin de sorun olabilir önemli bir dll dosyası kaybolmus olabilir ekrankartı driverin bunun için güncel bir driver yükle eğer sorunolmassa başlat/çalıştır/msconfig yaz ve başlangıc araç çubuguna tıkla ve ordaki programları devre dısı bırak sorun çözülebilir çözülmesse virüs taraması yap

Ekran kartını tanıtmamışsındır onu tanıt bu sorun kaybolaaktır ...

bende de oluyordu.Ekran kartı yüklü gözüüküo fakat bu sorun yine oluyo sen ekran kartı driverini sil tekrar yükle düzelecektir.

Kesin driver yüklerken çakışma olmuştur
Driverleri silip tekrar dene
bide ekran kartın yuvasına tam oturmamış olabilir onuda kontrol et

Geri