Pencere içinde pencere açmak nasıl olur.?

hasreddin

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar sorumu resimli olarak soruyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bunu hangi dilde yapacaksın? Asp.net ile yapacaksan üstteki dropdownlist in autopostbak özelliğini aç. Database bağlantısını yap. Alt kısımdaki (artık ne ile görüntüleyeceksen, grid olduğunu varsayıyorum) database bağlantasına where controlede dropdownlist i gösterirsen istediğin olur.

cevabın için teşekkür ederim ancak benim o kadar bilgim yok "asp.net" de bilmem.
Ancak bu konuda internette araştırma yaptım.
Frameset olayı var ve ben sayfayı bölmeyi ve bölünen sayfaya link verip çagırmayıda kavradım. Ancak
ben istiyorum ki üstteki "dropdownlist" gibi olsun ve ben tıklayınca alt kısma yerleştirdigim mp3 player lı html sayfası gelsin.

cevabın için teşekkür ederim ancak benim o kadar bilgim yok "asp.net" de bilmem.
Ancak bu konuda internette araştırma yaptım.
Frameset olayı var ve ben sayfayı bölmeyi ve bölünen sayfaya link verip çagırmayıda kavradım. Ancak
ben istiyorum ki üstteki "dropdownlist" gibi olsun ve ben tıklayınca alt kısma yerleştirdigim mp3 player lı html sayfası gelsin.

iframe kullan Dreamweaver da bu özellik var (çoğu web programlama programlarında var). Yapman gereken şey bir i-frame yaratman ve bunu yukardaki dropdown list ile bağlaman. Yurkardakini tıklayınca hangi sayfanın i-frame içinde açılmasınıda belirlersin. Eğer çok detay istersen googleden bi arat açıklama bulursun ..

Arkadaşım gerçekten derdime derman oldun iframe konusunu gundeme getirdin bende o kelimelerden yola çıkarak internette aradım ve buldum kodları..

Teşekkürler..

DOM (javascript) ile yapılabilir.
deneyerek yaptım. switch döngüsü içindeki case satırından sonraki yerlerde
player için html kodunu yazarsın.. ekleyeceğin kodda tırnak işareti (") var ise javascript bölümüne eklerken
ters slash + tırnak ( \" ) şeklinde yaz ki sıkıntı yapmasın..
selamlar

kodlar
HTML:
<html>
<head>

<script type="text/javascript">

function hafizdegis() {
// seçilecek select tagı

var gethafizlar = document.getElementById("hafiz");
var hafizlar = gethafizlar.value;

var element = document.getElementById("player");

var html = "";