snrylmz03
New member
- Reaction score
- 0
Beşiktaş'tan Hıncal Uluç'a sert yanıt...
Hıncal Uluç köşe yazısında, Mehmet Topuz'un, Beşiktaş'a transferiyle ilgili görüşmelere istinaden yazdığı yazıda Yıldırım Demirören'in ya futboldan anlamadığını ya da Mehmet Topuz'a 11 milyon Euro'yu al birlikte kırışırız dediğini iddia etti.
Bunun üzerine Beşiktaş Kulübü'nün resmi internet sitesinde aşağıdaki sert açıklamaya yer verildi:
“Ne'' olduğu ya da olmadığı kamuoyu tarafından yıllardır çok iyi bilinen “pembe kazaklı'' Hıncal Uluç’un, temsil ettiği ahlak anlayışının pisliği içinde er ya da geç boğulacağına inanıyor ve bu zat’a cevap dahi vermenin lüzumsuz olduğunu düşünüyoruz.
Hakkında gerekli yasal işlemleri başlatacağımız Hıncal Uluç, hesabını Yüce Türk Adaleti’ne verecektir.
Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz.
İşte Hıncal Uluç bugünkü yazısı...
70 milyonluk bir ülkede Hasan Doğan dışında bir aday bulunamıyorsa yazıklar olsun. Olabilecek en yanlış adamı aday gösterdiler
Demirören, 'Mehmet Topuz için 11 milyon euro teklif etti' demek, 'Demirören futboldan anlamıyor' demektir.
KAYSERİ 'HAYIR' DİYECEK
'Atıyor mu' diyorsunuz!..
11 milyona şu anda dünya piyasasında kimler alınır biliyor musunuz? 'Yıldırım Demirören, Mehmet Topuz için 11 milyon euro teklif etti' demek, 'Yıldırım Demirören futboldan anlamıyor' demektir. Ya da Mehmet Topuz'a demiştir ki 'Ben Beşiktaş'tan 11 milyon euro alacağım. Kırışalım bunu. Yarısı senin yarısı benim.' Olacak şey değil. "Ya dayak yemedin, ya saymayı bilmiyorsun' diye bir laf var, Türkiye'de...
Peki teklif doğruysa Kayseri'nin böyle bir serveti elinin tersi ile itmesi normal mi?
Vermez olur mu! Benim böyle şeylere karnım tok.
Demirören ve Kayseri Başkanı Recep Mamur, canlı yayında açıkladılar. Söyleyebilirler. 11 milyon euro'yu koyacak ve Kayserispor'un başkanı almayacak! Geçiniz. Trabzon Genel Kurul Üyeleri bir ezbere son verdi ve Albayrak yönetiminin mali ve faaliyet raporlarını ibra etmedi. Bu karar Türk futbolu için bir dönemeç midir?
İlginç bir durum. İbra edilmediğinde mahkemeye gider, mahkeme karar verir o paraları eski yöneticilerin ödeyip ödemeyeceğine... Yani büyük maddi yük altına girebilirler. Yönetim kurulu mahkemeye gitmeli mi? Olur mu, kapanır mı? 'İbra etmiyorum. Harcamalarda usulsüzlük var' dedikten sonra Trabzonspor kongresi, yeni yönetimin bunu görmezden gelmesi mümkün olabilir mi? O zaman bu yeni yönetimi de kapsamaz mı? Kongrenin ibra etmediği bir yönetimi, yeni gelen yönetim ibra edebilir mi, böyle bir hakkı var mı? Mahkemeye gidecekler. Bunlar gitmezse o ibrayı etmeyenlerden biri gider.
Fotomac
bizim yönetim gene gülünç duruma düşmüş..adam haklı bizim yönetim futboldan anlamıyor kimse aksini iddia edmez yaptıkları transferlerle bunu zaten kanıtlıyorlar kaldıki adam hırsız falan dememiş yada ben okuduğumu anlayamıyorum