pembe bir ışık huzmesinin büyüsüne kapıldım

daredevil_off

PiS YoLuK
Reaction score
0

71067768co5.jpg

51381051dm8.jpg

pembe bir ışık huzmesinin büyüsüne kapıldım..hergün dolunay çıkan buzdan şehrimde,güneşin soluk ışığının uzaklaşarak yok olmasını bekliyorum..sonra gözyaşlarımda yakamozlar oluşturan,pembe ışığın altına uzanıyorum..ışık, benden habersiz, tenimde geziniyor..herşey daha hüzünlü, bu gizemli içedönük pembe ışığın altında..bana gerçekleştiremeyeceğim hayaller kurduruyor..her akşam inatla yeniden yarattığım ve gün doğduğunda eriyen buzdan heykeller gibi, ışığın boğduğu hayaller kuruyorum..gündüzün sivri dişleri canımı acıtıyor..dolunayın yüzeyindeki insan silüetleri benim umutsuzluğuma gülüyor..o kutsal pembe ışığın kaynağını arıyorum, ancak ışığa çıplak gözlerle bakınca kaynağını göremes ki insan..sadece gözlerim acıyor..körleştiriyor beni güzelliği..ve görmeyen gözlerimle sivri kayalıklarda yürüyorum..bir denge oyunuysa bu, kaybeden benim..buzdan yatağıma uzandığımda ellerim kollarım yaralara dolu oluyor..yine de, her gün beni körleştiren o ışığa yürüyorum, ışığın böcekleri cezbettiği gibi cezbediyor beni..onu görmekten daha kötü birşey varsa, onu görememek olucak bunu biliyorum..

38228534mp5.jpg

13737958hs1.jpg

alıntı..​

Emeğine Sağlık Dare =)

hunter.gif
öcü team
hunter.gif
    ​

romantik çocuk :D eline, qönlüne saqlık....

sen benim hiçbirşeyimsin!!!

:sigara:

ELine sağlık...

çok güzel olmuş eline saglık

Ellerine Saglik Dare ... Biliom bu Postu burda görünce Duygulanacaksin =))

Pis Yoluk Dare Klasöründen Cıkanlar Bunlarmı Dai :hhmanD

Yüregine Sağlık

SĦARK;2620827' Alıntı:
Pis Yoluk Dare Klasöründen Cıkanlar Bunlarmı Dai :hhmanD

Yüregine Sağlık

lem ne pür dikkat insansın,

fi tarihinden kalma konuyu hortlattın:):)

ellerine gönlüne sağlık darecim :) fasla duygusallıkda ii deil bak sonra iş çıkarma başımısa :p

Geri