Babam bilgisayar basina oturdu mu fifa99 oynar paso biraz cağ gerisinde kaldi 2006 cikti fakat o 99 oynuyor niye mi 2006'da paso yeniliyor ve bilgisayarin monitör'üne yumruk atiyor yada tokatliyor.
Babam:Ahaa Arsenal'i alicam Ve beni kimse yenemicek.
Babam bir anda spiker oluyor.Mükemmel bir karsilasma Arif Ercan Arsenal ile oynuyor bilgisayar ise manchester ile.Tabii ki Arsenal mükemmel teknik direktör'ü Arif Ercan ile kesin bilgisayar'i yani manchester'i yenicek.(Bu arada bu muhabet geçen sene falan olmustu muhabetin hepsi aklimda kalmadi.Bu sırada bende babam'in yanindan kacip annemin yaninda sigara icmeyi düsünüyordum.)
Babam:Lem a.k hakem'i öttür su düdüğü (Esc'ye basmak aklina gelmiyor)
Ve bende sinir oldum esc'ye bastim
Babamokunma lan cenabet ellerinle bilgisayar'a uğur'u kacicak a.k
Benardon.Ben annemin yanina gidicem.
Babam:İnme maci seyret salak adam böyle derbi kaçar mi?
Ben:Off baba ders calisicam.
Babam:Hassiktir ulan daha hic görmedim ders calistiğini
(Bu zamanlar ben istanbulda universitede okuyordum daha uni'den atilmadan önceki bi durumdayiz.)
Ben:Tamam yaa izliyorum hadi oyna.
(baştan cok sıkılmıştım fakat sonradan cok hosuma gitti ve seyretmeye devam ettim.)
Babam macin etkisinde.
Babam:Lan Orospu cocuğu vursana su top'a ben vur diyorum adam pas atiyor.
Ben:Baba s ile pas atiyor d ile şut cekiyor.
Babam:Bana ne ben s ile vurmasini istiyorum.
(babamdada keci inaT'i vardir.)
Biraz zaman gecti ve gol yedi.
Babam birden yine spiker oldu fakat böyle bir spiker ben hayatimda görmedim.
Spiker Olan Babam:Kaleci Taraftarlardan bir körpeyi gözüne kestirip cadir'i kurmusken Top babafingosunun önünden gecti ve top'u tutamadi.Senin gibi kalecinin ta .mına koyim.
Ben:hahahaha adam psikolejik deli.
Babam o anda esc'ye basip oyun'u durdurdu ve bana döndü.
Babam:Lem Seni bana sayi ile mi gönderdiler.Şeyimin vitamin'i sussana 5dakka a.k senin yüzünden gol yedim zaten yanimda öküz gibi soluyorsun dikkatimi veremedim.Zaten odanda osuruk gibi kokuyor.
Ben:Baba ben 2gündür eve gelmiyorum.Bütün gün sen odadaydin.
Babam:Sus baban'a karsi mi geliyorsun
Benevam et sen oyun'una
Babam:Sende siktir git bana nescafe yap.hahaha Hem salak hem hizmetci kikiki
Ben koridorda yürürken sarki söyleyerek gidiyorum.Bağiriyor
Babam:Ayteeeenn Eve karga mi aldin.
Ben:Ayteeen Evde öküz mü bakiyorsun tamam bakiyorsunda niye benim oda ma bağladin.
Babam:Bre a.k çapulcusu.
Ben hemen saklanma modu'na gectim.Tabii o sırada peder birsürü küfür sayiyor kendimi tutamadim gülmeye basladim kiii babam oklova ile karsimda.
Babam:Götüne sokarim bu oklavayi fakat macim war yorma beni al kendin sok.
Annem:Arifffff terbiyesizleşme kötü örnek olma cocuğa sora paso küfür edio
Babam:Tamam canim.(Annemden korkma durumu)
Annem:Hadi kalk sende baban'a nescafe yap
Ben:Tamam amina koyim yaa siktiğimini hayati
Annem duymadi diye biraz daha bağirdim ama yine takmadi beni
Babam:Sik tohumu nescafem nerde taraftar cok kızdı acele getir yoksa hepsi birden sana dalicak.
Eee bende de muzurluk nescafenin icine misil ilaci attim. (Babam ile hep böyle şakalarimiz wardi ama intikami coq aci oldu.)
Ben:Al ic babaciğim.
Babam:Ne o götveren tirstin taraftardan tabii Babaciğim demeye basladin.
Ben:Yok babaciğim Artik seninle küfürleşmicem
Babam:Ozaman bende sana küfür etmicem.Afferin Oğlum sana yakisan seyi yapiyorsun.Siktiğimini dölüne bak yaa.Küfür etmicekmis herhalde etmicen ben senin babanim.Neyse Maci Bitirdi ve 4-2'lik bir skor ile kaybetti.
Makinen cok dandik olm yada sen cenabetsin sen evde yokken ben hep zikiyordum bunlari.
Aradan 1 saat gecti ve midede kıpırdamalar basladi.Mahsum bir adam oldu birden.
Babam:Ayteeennnn canimmm yemeğin icine ne koydun yaa miğdem coq ariyor.
Annem:Yere ciplak ayak ile basarsan olca oydu bende birşey yoq ağirmiyor.
Babam:Hasan Senin ağriyor mu yok baba gayet sağlamim.
O sırada babam Wc'ye gitmek zorunda kaldi ve 30-45 dakka arasi sonra cikabildi
Babam:Lan ben ölüyorum galiba.
Ben:Sen Arifnatörsün sana birşey olmaz.İyiliğin anasi kötülüğün babasisin.
Babam:Ziktir git bana eczaneden midemin arisini kesicek birşey bul.
Benara ve araba.
Babamoğarkende araba ile doğdun zaten a.q araba aldik sana a.k cocuğu bin diye kendi araban ile git.
Ben:Araba aldin ama benzin almadin.
arabayi verdi tabii bende intikam ateşi hala cayir cayir yaniyor.Gittim icki aldim arkilerin evine 1 saat 2 saat telim aci aci bağiriyor
(babam arayinca şiki şiki baba caliyordu telimde.)
Babam:Lan it Dölü nerdesin ölüyorum ağridan gel hastaneye götür beni bağırsaklarimdan birşey kalmadi sicmaktan göt oğlu misil atmissin nescafeme sicicam senin ağzina.
Ben:Ayy baba gelemicem.Arkilerde kalicam bu aksam sen artik bisiler yeyip sicarsin.
NEyse ertesi günüde podyum calismam var.
Sabah kahvaltisina eve gittim.Babamin sinir'inin gectigini düsündüm.
Cay falan koymuslar babamda cayimin icine misil ilaci atmis.
Neyse otobüs'e bindim ve mecidiyeköy'e doğru yola ciktim.Hava yağmurlu otobüs yavas yavas gidiyor yanimda ak sakalli bir dayi bana din muhabeti yapiyor önümde pis kokan bir dayi acaip ter kokuyordu.Ve midemde kıpırtılar.Allahtan beşiktaşta amcamin cocuklari oturuyordu.MEcidiyeköy'e kadar dayandim ama gözümden yaş geldi ordan bir taksi tutup amcamin cocuklarina gittim ve gerisini siz düşünün podyumda bile zor yürüdüm.Hatta mide ağrisindan ağlamistim.ut:
Babam:Ahaa Arsenal'i alicam Ve beni kimse yenemicek.
Babam bir anda spiker oluyor.Mükemmel bir karsilasma Arif Ercan Arsenal ile oynuyor bilgisayar ise manchester ile.Tabii ki Arsenal mükemmel teknik direktör'ü Arif Ercan ile kesin bilgisayar'i yani manchester'i yenicek.(Bu arada bu muhabet geçen sene falan olmustu muhabetin hepsi aklimda kalmadi.Bu sırada bende babam'in yanindan kacip annemin yaninda sigara icmeyi düsünüyordum.)
Babam:Lem a.k hakem'i öttür su düdüğü (Esc'ye basmak aklina gelmiyor)
Ve bende sinir oldum esc'ye bastim
Babamokunma lan cenabet ellerinle bilgisayar'a uğur'u kacicak a.k
Benardon.Ben annemin yanina gidicem.
Babam:İnme maci seyret salak adam böyle derbi kaçar mi?
Ben:Off baba ders calisicam.
Babam:Hassiktir ulan daha hic görmedim ders calistiğini
(Bu zamanlar ben istanbulda universitede okuyordum daha uni'den atilmadan önceki bi durumdayiz.)
Ben:Tamam yaa izliyorum hadi oyna.
(baştan cok sıkılmıştım fakat sonradan cok hosuma gitti ve seyretmeye devam ettim.)
Babam macin etkisinde.
Babam:Lan Orospu cocuğu vursana su top'a ben vur diyorum adam pas atiyor.
Ben:Baba s ile pas atiyor d ile şut cekiyor.
Babam:Bana ne ben s ile vurmasini istiyorum.
(babamdada keci inaT'i vardir.)
Biraz zaman gecti ve gol yedi.
Babam birden yine spiker oldu fakat böyle bir spiker ben hayatimda görmedim.
Spiker Olan Babam:Kaleci Taraftarlardan bir körpeyi gözüne kestirip cadir'i kurmusken Top babafingosunun önünden gecti ve top'u tutamadi.Senin gibi kalecinin ta .mına koyim.
Ben:hahahaha adam psikolejik deli.
Babam o anda esc'ye basip oyun'u durdurdu ve bana döndü.
Babam:Lem Seni bana sayi ile mi gönderdiler.Şeyimin vitamin'i sussana 5dakka a.k senin yüzünden gol yedim zaten yanimda öküz gibi soluyorsun dikkatimi veremedim.Zaten odanda osuruk gibi kokuyor.
Ben:Baba ben 2gündür eve gelmiyorum.Bütün gün sen odadaydin.
Babam:Sus baban'a karsi mi geliyorsun
Benevam et sen oyun'una
Babam:Sende siktir git bana nescafe yap.hahaha Hem salak hem hizmetci kikiki
Ben koridorda yürürken sarki söyleyerek gidiyorum.Bağiriyor
Babam:Ayteeeenn Eve karga mi aldin.
Ben:Ayteeen Evde öküz mü bakiyorsun tamam bakiyorsunda niye benim oda ma bağladin.
Babam:Bre a.k çapulcusu.
Ben hemen saklanma modu'na gectim.Tabii o sırada peder birsürü küfür sayiyor kendimi tutamadim gülmeye basladim kiii babam oklova ile karsimda.
Babam:Götüne sokarim bu oklavayi fakat macim war yorma beni al kendin sok.
Annem:Arifffff terbiyesizleşme kötü örnek olma cocuğa sora paso küfür edio
Babam:Tamam canim.(Annemden korkma durumu)
Annem:Hadi kalk sende baban'a nescafe yap
Ben:Tamam amina koyim yaa siktiğimini hayati
Annem duymadi diye biraz daha bağirdim ama yine takmadi beni
Babam:Sik tohumu nescafem nerde taraftar cok kızdı acele getir yoksa hepsi birden sana dalicak.
Eee bende de muzurluk nescafenin icine misil ilaci attim. (Babam ile hep böyle şakalarimiz wardi ama intikami coq aci oldu.)
Ben:Al ic babaciğim.
Babam:Ne o götveren tirstin taraftardan tabii Babaciğim demeye basladin.
Ben:Yok babaciğim Artik seninle küfürleşmicem
Babam:Ozaman bende sana küfür etmicem.Afferin Oğlum sana yakisan seyi yapiyorsun.Siktiğimini dölüne bak yaa.Küfür etmicekmis herhalde etmicen ben senin babanim.Neyse Maci Bitirdi ve 4-2'lik bir skor ile kaybetti.
Makinen cok dandik olm yada sen cenabetsin sen evde yokken ben hep zikiyordum bunlari.
Aradan 1 saat gecti ve midede kıpırdamalar basladi.Mahsum bir adam oldu birden.
Babam:Ayteeennnn canimmm yemeğin icine ne koydun yaa miğdem coq ariyor.
Annem:Yere ciplak ayak ile basarsan olca oydu bende birşey yoq ağirmiyor.
Babam:Hasan Senin ağriyor mu yok baba gayet sağlamim.
O sırada babam Wc'ye gitmek zorunda kaldi ve 30-45 dakka arasi sonra cikabildi
Babam:Lan ben ölüyorum galiba.
Ben:Sen Arifnatörsün sana birşey olmaz.İyiliğin anasi kötülüğün babasisin.
Babam:Ziktir git bana eczaneden midemin arisini kesicek birşey bul.
Benara ve araba.
Babamoğarkende araba ile doğdun zaten a.q araba aldik sana a.k cocuğu bin diye kendi araban ile git.
Ben:Araba aldin ama benzin almadin.
arabayi verdi tabii bende intikam ateşi hala cayir cayir yaniyor.Gittim icki aldim arkilerin evine 1 saat 2 saat telim aci aci bağiriyor
(babam arayinca şiki şiki baba caliyordu telimde.)
Babam:Lan it Dölü nerdesin ölüyorum ağridan gel hastaneye götür beni bağırsaklarimdan birşey kalmadi sicmaktan göt oğlu misil atmissin nescafeme sicicam senin ağzina.
Ben:Ayy baba gelemicem.Arkilerde kalicam bu aksam sen artik bisiler yeyip sicarsin.
NEyse ertesi günüde podyum calismam var.
Sabah kahvaltisina eve gittim.Babamin sinir'inin gectigini düsündüm.
Cay falan koymuslar babamda cayimin icine misil ilaci atmis.
Neyse otobüs'e bindim ve mecidiyeköy'e doğru yola ciktim.Hava yağmurlu otobüs yavas yavas gidiyor yanimda ak sakalli bir dayi bana din muhabeti yapiyor önümde pis kokan bir dayi acaip ter kokuyordu.Ve midemde kıpırtılar.Allahtan beşiktaşta amcamin cocuklari oturuyordu.MEcidiyeköy'e kadar dayandim ama gözümden yaş geldi ordan bir taksi tutup amcamin cocuklarina gittim ve gerisini siz düşünün podyumda bile zor yürüdüm.Hatta mide ağrisindan ağlamistim.ut: