DeRSaaDeT
Islambol
- Reaction score
- 0
siteye geldiğim günlerde bi arkadaşıma adaylığa başvurayım demiştim bana bu kuralları okuttuğundan başvurmaktan vazgeçmiştim ve bu kurallar gerçekten çok hoşuma gitmişti çok güzel adil bi forum demiştim ve hala da öyle
bunu gördüm ve arkadaşın durumuna gerçekten çok sevindim hayırlı olsun (a.modluğu!)
oylamada + veren olmamış ama önemli değil önemli olan haketmek her zaman söyledim ve yine söylüyorum bayılıyorum hackhell in adaletine
derken desantın konudaki açıklamaları geldi ben de adaletsizlik var diye düşündüm ortada ama meğersem alakası yok yukardaki forum kurallarıyla tamamen aynı şekilde seçilmiş bi (a. moderator!)
hackhellde çok güzel bi adalet sistemi var (?)
ben smoddan geçemedim mesela smod yorumu ama haklı çok yeniyim sitede... istediğim bölümde sadece 170 konum var ve 5.5 aydır neredeyse aralıksız hergün onlineım bu 9 saati bulan günler bile var inanmayan araştırabilir ama daha yeniyim (günde 2 konu açma hakkıyla açtım bu 170 konuyu hackhell'e)=)
iyiki varsın hackhell :sigara:
alkışlıyorum ve tebrik ediyorum seni peace_346 kardeş (a.modluğun!)
hayırlı ola umarım dünyada istediğin mevkiye gelebilirsin =)
bi teşekkür edilir heralde bu kutlamaya değilmi herkese iyi forumlar arkadaşlar
Hackhell'da yönetici olabılmenız için aşağıda belirtilen maddeleri yerine getirdiğinize inaniyorsanız başvuruda bulunun...Bu maddeleri taşımayan arkadaşların basvuruları haber verılmeksınız silinecektir... Şunuda unutmayin burda açtığınız başlıkta önce üyelerinin onayını almanız gerekiyor,üyelerin onayını aldıktan sonra Basvurunuz Moderatorler tarafından değerlendirilecek ve onların onayı doğrultusunda Smodlara devredilecektir... Eğer başvurunuz Smodlardanda geçer not alırsa son olarak Admin'e aktarılacak ve son kararı kendısı verıcektır....
bunu gördüm ve arkadaşın durumuna gerçekten çok sevindim hayırlı olsun (a.modluğu!)
oylamada + veren olmamış ama önemli değil önemli olan haketmek her zaman söyledim ve yine söylüyorum bayılıyorum hackhell in adaletine
derken desantın konudaki açıklamaları geldi ben de adaletsizlik var diye düşündüm ortada ama meğersem alakası yok yukardaki forum kurallarıyla tamamen aynı şekilde seçilmiş bi (a. moderator!)
hackhellde çok güzel bi adalet sistemi var (?)
ben smoddan geçemedim mesela smod yorumu ama haklı çok yeniyim sitede... istediğim bölümde sadece 170 konum var ve 5.5 aydır neredeyse aralıksız hergün onlineım bu 9 saati bulan günler bile var inanmayan araştırabilir ama daha yeniyim (günde 2 konu açma hakkıyla açtım bu 170 konuyu hackhell'e)=)
iyiki varsın hackhell :sigara:
alkışlıyorum ve tebrik ediyorum seni peace_346 kardeş (a.modluğun!)
hayırlı ola umarım dünyada istediğin mevkiye gelebilirsin =)
bi teşekkür edilir heralde bu kutlamaya değilmi herkese iyi forumlar arkadaşlar