peace_346 kardeş modluğun hayırlı olsun

DeRSaaDeT

Islambol
Reaction score
0
siteye geldiğim günlerde bi arkadaşıma adaylığa başvurayım demiştim bana bu kuralları okuttuğundan başvurmaktan vazgeçmiştim ve bu kurallar gerçekten çok hoşuma gitmişti çok güzel adil bi forum demiştim ve hala da öyle:cool:

Hackhell'da yönetici olabılmenız için aşağıda belirtilen maddeleri yerine getirdiğinize inaniyorsanız başvuruda bulunun...Bu maddeleri taşımayan arkadaşların basvuruları haber verılmeksınız silinecektir... Şunuda unutmayin burda açtığınız başlıkta önce üyelerinin onayını almanız gerekiyor,üyelerin onayını aldıktan sonra Basvurunuz Moderatorler tarafından değerlendirilecek ve onların onayı doğrultusunda Smodlara devredilecektir... Eğer başvurunuz Smodlardanda geçer not alırsa son olarak Admin'e aktarılacak ve son kararı kendısı verıcektır....

i65529_351anl305moderator.jpg

bunu gördüm ve arkadaşın durumuna gerçekten çok sevindim hayırlı olsun (a.modluğu!)
oylamada + veren olmamış ama önemli değil önemli olan haketmek her zaman söyledim ve yine söylüyorum bayılıyorum hackhell in adaletine

i65534_moderator.jpg

derken desantın konudaki açıklamaları geldi ben de adaletsizlik var diye düşündüm ortada ama meğersem alakası yok yukardaki forum kurallarıyla tamamen aynı şekilde seçilmiş bi (a. moderator!)

i65574_desanta305klama.jpg

hackhellde çok güzel bi adalet sistemi var (?)

i65546_terazi.jpg

i65544_yoterazi.jpg

ben smoddan geçemedim mesela smod yorumu ama haklı çok yeniyim sitede... istediğim bölümde sadece 170 konum var ve 5.5 aydır neredeyse aralıksız hergün onlineım bu 9 saati bulan günler bile var inanmayan araştırabilir ama daha yeniyim (günde 2 konu açma hakkıyla açtım bu 170 konuyu hackhell'e)=)

i65560_reactor.jpg

iyiki varsın hackhell :sigara:

alkışlıyorum ve tebrik ediyorum seni peace_346 kardeş (a.modluğun!)

hayırlı ola umarım dünyada istediğin mevkiye gelebilirsin =)

bi teşekkür edilir heralde bu kutlamaya değilmi herkese iyi forumlar arkadaşlar

crazyboy_9999 işte bu yüzden hiç mod olamayaksın
belkide. bu ne tür bir saçmalıktır. insan bazı şeyleri
içine sindirmeli. bilip bilmeden saçma laflar etmemeli.
yönetim kısmına senmi karışacaksın..!

ben burada gerekli olduğu zaman başlıksız smod da
gördüm. mod da. bak bakalım benim varmı öyle bir
mod başvurusu başlığım?

demekki yönetim gerekli gördüğü zaman bazı
seçimler yapabiliyormuş.

peace_346 kardeş hayırlı olsun a.modluğun crazyboy sana gelince sonuçta karar yönetimin saygı duymalıyız ama foruma verdiğin emekler karşılığını bulur umarım ileride seni de mod olarak aramızda görürüz

DeSaNTRaLiZaSYoN' Alıntı:
crazyboy_9999 işte bu yüzden hiç mod olamayaksın
belkide. bu ne tür bir saçmalıktır. insan bazı şeyleri
içine sindirmeli. bilip bilmeden saçma laflar etmemeli.
yönetim kısmına senmi karışacaksın..!

ben burada gerekli olduğu zaman başlıksız smod da
gördüm. mod da. bak bakalım benim varmı öyle bir
mod başvurusu başlığım?

demekki yönetim gerekli gördüğü zaman bazı
seçimler yapabiliyormuş.

peki içime sindirdim ;) (sadece şunun cevabını istiyorum desant kardeşim ofoking haketmemişmiydi ben hakeymiyorum zaten farkındayım da )

bide yukarıyı dikkatli okumadın galiba ilk userlardan geçmesi gerekiyomuş forum kuralları ben ne varsa onu yazdım hiç bişey demedim ;)

Geri