pcye reset atma yedirmişler 2dk yardım

Mephisto

R€B€L
Reaction score
0
Bir yanda uçan dünya, bir yanda ortaçağda, sen ner
arkadaşlar delirmek üzereiim yaww:(
ben ewde yokken kardeşime hacker faruk lakaplı lavuk pcye reseti yedirmiş.
pc acılır acılmazkendini resetliyodu.kimse gelsin bana yedirsin coluk cocuğa yapcağına bunu:(:(:Sopa
şimdi güvenli kipte actım
ve görev yöneticisinden şüpheli calışan uygulamaları sonlandırdım ve şuanda yeniden başlamadı
ama trojan hala daha pcde aktiftir herhalde
bi dahaki actığımda yeniden aynısı olacaktır.
bunu regedit komutundan falan silebilirmiyim
yada şuan icin neler yapabilirim
tarama derseniz nod32 var 10 günde anca tarar.
avg var cabuk işi bitirir ama iii sonuc verirmi bilmiom
ad aware war bide.

en cabuk en kolay nasıl halledebilirim.başka ne önerirsiniz???:hhman:

üstad bende biliyorum başka bi yöntem diyeceksin ama ben senin yerinde olsam format atardım ... trojen yemişse ve el yapımıysa en iyi virus programını getirsen kuruyup kalır... format at sonra ghost kur 5 dk eski haline getirisin bundan sonrada format atmassın...

X' Alıntı:
üstad bende biliyorum başka bi yöntem diyeceksin ama ben senin yerinde olsam format atardım ... trojen yemişse ve el yapımıysa en iyi virus programını getirsen kuruyup kalır... format at sonra ghost kur 5 dk eski haline getirisin bundan sonrada format atmassın...

evet arkdaşa katılıyorum

X' Alıntı:
yaa öyle ama cok önemli dosyalarım müzik film arşivim vardı
ghostu ilk duydum işe yararmı geri getirmemde
bi işe yaramama falan cıkmaz demi
ama biraz daha bekleyim

R€B€L' Alıntı:
yaa öyle ama cok önemli dosyalarım müzik film arşivim vardı
ghostu ilk duydum işe yararmı geri getirmemde
bi işe yaramama falan cıkmaz demi
ama biraz daha bekleyim

yok şimdi işe yaramaz ghost format attıktan sonra kurarsın ve o anki haline getirir..

ben senin yerinde olsam şimdi geçici kurtulmak için önce

BAŞLAT-programlar-donatılar-sistem araçları seçeneğinden sistem geri yuklemeye gelerek windowsun sorunsuz çalışan bi zamanına getirirdim trojeni yemeden onceki ama bazı dosylar silinebilir o senin geri yüklemeye ne kadar yer aıyırdığınla ilgili...

X' Alıntı:
yok şimdi işe yaramaz ghost format attıktan sonra kurarsın ve o anki haline getirir..

ben senin yerinde olsam şimdi geçici kurtulmak için önce

BAŞLAT-programlar-donatılar-sistem araçları seçeneğinden sistem geri yuklemeye gelerek windowsun sorunsuz çalışan bi zamanına getirirdim trojeni yemeden onceki ama bazı dosylar silinebilir o senin geri yüklemeye ne kadar yer aıyırdığınla ilgili...
saol x yardımların icin sorunu hallettim:)
msconfigden yerini tespit ettim ve sildim pek iii bişey deilmiş galiba
ayrıca programı yapan arkadaş gibi bişey cıktı fixinide aldım
eğer aynı sorunu olan varsa hemen verebilirim fixi.

Geri