PC'nizdeki Windows Casusları we KaLdırma YöntemLeRi...

GebzeLi

Altın Üye
Reaction score
0
Microsoft casusunu kaldırın!

1. adım
Windows XP`de Windows\System32" klasörlerin icinde 2 tane casus "program" var, bunlar MSe sizin üzerinizden bilgiler gönderiyor.

- Başlat
- Çalıştır:

Aynen bu sekilde iki komutu ard arda kopyalayiniz:

regsvr32.exe /u %windir%\system32\regwizc.dll

regsvr32.exe /u %windir%\system32\licdll.dll

2.adım
Microsoft son olan sistemi "XP" icine bir casus koydu. Bunu herkez biliyor ve XP Antispy gibi programlar kullaniyor. Ne yazikki Xp Antispy herzaman isini yapmiyor. Bunu test etmek cok kolay. Aynen tekrarlayin:

Start -> Baslat-calistir sec

acilan diyaloga kücük harflerle cmd yazin

-> Simdi ufak bir DOS penceresi acilmis olmali

bunun icine aynen bunu yaziyoruz : net user (kücük harflerle ve net den sonra bosluk birakiyoruz) ve Enter basiyoruz

-> Su an bilgisayarinda hangi hesablar bagli görebilirsin.
bunlarin icinde Support_388945a0 diye bir hesab varsa Casus sende bagli.

Eger Support_388945a0 yazili hesabi görüyorsan yapacagin su:

Ayni pencerenin icine bunu yaz : net user SUPPORT_388945a0 /delete
pesinede Enter bas. Hepsi bu Casus silindi!

Hadi kolay gelsin Saygilar.!!!!

eline sağlık.. gerçi arkadaşa katılıyorum resimli anlatırsan daha güzel olur !!!ama genede eline sağlık !!1

silinmiyor isim sifre falan istiyor....ne yapacaz?

HaYıR Ya SiLiniYoR aRKaDa$Lar Net user YazdıkTaN SonRa Support_00../delete YaPıYoRuz..Ve TeKRaR GiRdiğimizde net user Yazdığımızda SUPPORT_0... yazısının Yok oLuğunu ßizzat ߀n Kendim GöRDÜm..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

saol dostum ii oldu heme de oldu çok da güsel oldu :D:D

benim bilgisayarımı cokturdule alcaklar orjinal windows alıcam dedim 150 dolar yuh bee 100 dolar olsa gene alıcaktım 150 dolar nasıl alim yazık walla insanın gucune gidiyor bu dediğiniz yontemide uyguladım orjinalde yaptım care yok benim windows ayvayı tam yemiş tek caresi format ben gidip cd alıcam hade size bay akşam 12 ye doğru gelirim gencler

Bir Kaç Saniyede İşlem Tamam.Eline Sağlık..

eYWaLLah KaRDe$h;)

neyse yeni sindows yukledim geri geldim bu işlemi yaptım ama sonra windows canımıza okuyup kokten silmesin kızıpta

valla sildik ama inşallah birşey olmaz

teşekkürler kardeş emeğine sağlık denedim oldu

yapamayan arkadaşlar **net user SUPPORT_388945a0 /delete** 0 ile /delete arasına boşluk koymayı unutmayın....

Geri