Pc'deki 3.enter tu$u :)

0ğuzhan

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar pcde 2 enter tuşundan farklı bir enter tuşu warmış :biggrin

bunu bilen warsa yazabilirmi :D yaf hoca söLedi.. bulana 100 vercem die :D yardımcı olursanız kommacan thanx you :aşk

Valla bende 4 Enter tuşu var :durdurun:durdurun:durdurun

Laptop da 2tane + ve ayrıca seyyar klavyesideki 2 tane enter tuşu :vur
ama bahsettiğin 3. enter tusunu soleyen olursa 6 tane neter tusşum olcak inşallah :durdurun:durdurun:durdurun

hoca yemiş bence sizi yok öyle bi tuş ohhaaaa:D

bende 2 tane Esc 2 tane Caps lock 2 tane Tab 2 tane shıft oldugu halde 3. enter yok varsa da bılmıyom nerde

öğrencının sacma fikirlerini almak ıcın yapılmıs bir tuzak diye düşünüyorum ama eğerk 3. enter tuşu varsa ilginc derim:D

Ascii kodları girerek kullanabilirsiniz. ALT+0013. Denemek için bir txt dosyasında soldaki alt tuşuna basılı tutun sağdaki tuş takımından 0013'e basın. Normalde bir kullanım alanı yoktur yalnız C/C++ ile console uygulaması yapıyorsanız başınızı derde sokar. Hatta fflush(stdin) bunun içindir;) Ne hocası imiş merak ettim şimdi. Unutmadan Ctrl+M'de aynı işi yapar.

Windowsun böle gizli bug ları var ama tabiki öğrenmek gerek.

Windowsun böle gizli bug ları var ama tabiki öğrenmek gerek.
Bu bug değil. Hatta ASCII kod standardı olan tüm sistemlerde işe yarar. Linux, unix, macos dahil. Ascii standardına bug diyorsan senin önce ascii nin ne olduğunu öğrenmen gerek.

Ascii kodları girerek kullanabilirsiniz. ALT+0013. Denemek için bir txt dosyasında soldaki alt tuşuna basılı tutun sağdaki tuş takımından 0013'e basın. Normalde bir kullanım alanı yoktur yalnız C/C++ ile console uygulaması yapıyorsanız başınızı derde sokar. Hatta fflush(stdin) bunun içindir;) Ne hocası imiş merak ettim şimdi. Unutmadan Ctrl+M'de aynı işi yapar.

Bi tane boş not defteri açtım ve denedim evet bu 2 yöntemi yapınca enter vazifesi görüp bi alt satıra geciyor lakin sayfayı kapatmak istedigimde keydetsinmi die sordugunda bu işlemleri yapınca enter vazifesi görmüyor =)

evet bende alt tus kombinasyonuyla oldugunu duymusdum

bence yok en azından ben bulamadım yok tur yok demi

Bidiğim kadarı ile ara tuşu bazı proğramlarda çalışırken enter tuşunun görevlerini aynen yerine getiriyor, bu olabilir dostum...

wala ben 2 tane daha biliom bak simdi Şu yönergeleri izle : Başlat/Tüm Programlar/Donatılar/ Erişebilirlik/Ekran klawyesi :D:D:D:D

Geri