pcde kasma sorunu acil yardım

yılmaz_sdü

New member
Reaction score
0
arkadaşlar yaklaşık biryıldır casper markapc kullanmaktayım.ilk aldığımda vısata yüklü idi sonradan xp ye çevirdim.daha sonra pek fazla sorun olmadan kullanıyodum yalnız iki gün öncesine kadar.ekran kartının güncel drıverını yükledikten sonra pcde daha önce hiç olmayan kasma sorunu ortaya çıktı.sistem boşta dahi cpu yüzde 40 lara 50lilere ulaştı.sistem özellikleri ıntel core2 duo e4500 2.2ghz 2gb ram 256 gb harddısk atı radeon 1950 256mb lık ekran kartı ddr2 ram kullanıyorum.tümsorun güncel drıverı yükledikten sonra oluştu.ekran kartından kaynaklandığını düşünerek herşeyi silbaştan yükledim.yalnız bu sefer eski drıver sürümünü yükledim.ama düzelmedi.aklıma gelen bütün şeyleri denedim ancak bi çözüm bulamadım.açıkcası tıkanmış durumdayım.bi tavsiyesi yada fikri olan varsa şimdiden teşekkür ederim.:saskin:saskin

http://www.hackhell.com/donanim/509257-bilgisayar-hizi-yardim-edin-ltf.html

burada biraz acıklama yaptım işine yaraya bilir istersen birde oraya bak.

birde işlemcine bak cok ısınıormu die.. ekran kartını kontrol et.. (fanını)

birde son olarak full olarak sildiginden emin ol hatta regedit silme programları war onlarla regedit'deki bütün ekran kartınla alaklı şeyleri sil.. sonra güncel driverini yükle dene..

olmassa buralardayız...

selametle ;)

Geri