Pc Ve Kablosuz Modem

mustafa.oz

New member
Reaction score
0
arkadaşlar evımde masaustu bılısayarım ve kablolu modemım var ben şimdı kablosuz modem ve laptop alıcam kablosuz modem ıle masustu bılgısayarımdan nasıl ınternet bağlantımı saglaya bılrım?

neden kımse sallamıyor benı

kablosuz modeminde zaten port vardır ordan kablo ceker internete sokarsın yada desktop pc ne usb girişli wireless adapter alırsın onuda wireless li yaparsın bu kadar.

sana ne garezimiz varda sallamayalalım tövbe yarabbim

arkadaşım kablosuz modeminin bağlantılarını yap cd sini koy kurulumunu yap internete bağlan neden böle kısa söledim dersen zaten kablolu ve kablosuz modem arasında ayar ve kurulum açısından pek fazla bir fark yokta onda kolay gelsin ama modeminin markasını bilmiyorum

kafkas01' Alıntı:
arkadaşım kablosuz modeminin bağlantılarını yap cd sini koy kurulumunu yap internete bağlan neden böle kısa söledim dersen zaten kablolu ve kablosuz modem arasında ayar ve kurulum açısından pek fazla bir fark yokta onda kolay gelsin ama modeminin markasını bilmiyorum

Kesinlikle bende sana katılıyorum bende aynı şeleri söluyorum
:clap :biggrin

abcas' Alıntı:
kablosuz modeminde zaten port vardır ordan kablo ceker internete sokarsın yada desktop pc ne usb girişli wireless adapter alırsın onuda wireless li yaparsın bu kadar.

sana ne garezimiz varda sallamayalalım tövbe yarabbim
aynen katılıyorum:clap

Geri