pc topluyorum yardım

omer7478

New member
Reaction score
0
Intel® Core ™ 2 Duo İşlemci E8400
- İşlemci hızı 3.00 GHz. 6 MB L2 Cache, 1333 MHz FSB

3 GB 800 MHz DDR2 Bellek
320 GB SATA Harddisk
19" Wide Casper LCD Monitör
1024 MB ATI HD3450 PCI Express Ekran Kartı (512 MB Ayrılmış Bellek)
DVD±RW DUAL
20-in-1 Card Reader

arkadaslar bu özellikler siz ce nasıl 1300 ytl tutuyor hepsi

şimdi bu sistemin anakartı yok.anakartı ne alacağını yazda ona göre bişeyler söyleyelim.

Ram 3 gb olması iyi ama 800mhz diilde anakart kaç destekliyosa en iyisini alman yararına olur.
Ekran kartı berbat bir kart 1 gb olması hiç önemli değil.o kartla düzgünce oyun oynayamazsın.
Monitör ve dvdrw iyi.
Harddisk boyutu sana kalmış tabii..

ana karta karar veremedim senin önerebilecegin model var mı bir de ati ekran kartların da sorun cıkıyor diyorlar geforce 9600 iyi mi sence

ya herkeste bi ati onyargisi var arkadaslar performans testlerinde ati ucuyor lider suan..
ben 3 4 yil hep nvidia kullandim cokta sevdim ama atiye artik terfi etmek lazim diyorum..

tapladığın makina güzel, sadece erdennar ın dediği gibi HD 3450 nin işlemci hızı ram hızı düşük. böyle bir makinaya P45 çipset 2 adet PCI Ex 2.0 desteği olan bir anakart alda ne alırsan al. ekran kartı olarak ati ATİ HD 3870 yada ileride çift ekran kartı kullanmayı düşünürsen (crossfire) Ati HD 4830 almanı öneririm. crossfire de çok iyi. birde sana tavsiyem ileride donanım çakışması, gibi bir problemle karşılaşmak istemiyorsan, alacağın parçaların markalarını araştırıp al. bende ASUS P5LDX2 anakart vardı GİGABYTE EP45C DS3R ANAKART ALDIM ekran kartım PALİT ATİ HD 3850 Dİ ASUS ta bi sorun yoktu. ama daha pahalı olan GİGABAYTE anakart ta sorun yaşadım. sana tavsiyem Gigabayte anakart alırsan corsair ram ve saphire(Saphire, Nvidia yongası kullanmıyor.sadece ati) ekran kartı alman. eğer Asus düşünürsen Ekran kartını palit veya asus alabilirsin. RAm olarak Kingston veya OCZ tavsiyemdir. naçizane.....

arkadaşlar yardımlarınız için tesekkür ederim

arkadaslar bir karar veremedim bu konuda benim pek bilgin yok siz 1300 ytl ye nasıl bir pc alırınız

9600gt oldukçaiyi bir kart, işlemci seçiminde iyi ama dört işlemci düşünürsen biraz daha verip Q6600 Quad Core 2 . 4Ghz alabilirsin, Gigabyte Ga- Ep45 -DS3L P45 Anakartını düşünebilirsin bide böyle bi sistem iyi bi power supply ister elinde varsa zaten sorun olmaz ama yoksa mutlaka almalısın

pc topluyorum deyince ben de parçaları dağıtılıyor bedava sandım merak ettim baktım konuya pardon :D

Geri