Pc takılma !?

SoηєR!uм

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar bi yardım bekliyorum.Daha önce hiç sorun çıkmazken.Pc bi süre sonra takılıyor mouse oynuyor ama hiç bi işlev yapamıyorum.Sebebi nedir ?:saskin

Neyden Sonra Olmaya Basladi Ve Nekadar Siklikla Ayrica Kasadan Ses Gelİomu TakildiĞinda

Neyden Sonra Olmaya Basladi Ve Nekadar Siklikla Ayrica Kasadan Ses Gelİomu TakildiĞinda

Kasadan ses gelmiyo.Öylece donuyo her zaman değiL ne bilim ama bugün çok sık oldu Tekrar başlatıyorum bi 15 dk falan idare ediyo sonra tekrar takılıyo.Bugün Bear Share yükledim zaten ilk yüklerken takıldı.

İŞlemcİ İsnmasi Chipset Isinmasi Harddİskte Bİ Sorun Olabİlİr Pc TakildiĞinda Kasani AÇ Ce Chepset E Dokun IsinmiŞsa Sorun Ondadadir Ama Tam Bİlemİcem

bunun bir çok nedeni olabilir regeditle ilgili bir problem olabilir donanımsal bir probram olabilir yazımsal bir problem olabilir fareyi taktıgın anakartın yuvasından olablirim ama eğer yazılımsalsa format at düzelir ama donanımsalsa düzelmez ben gibi bir teknik servis elemanı baksın anlar:D neyse kolay gelsin

bunun bir çok nedeni olabilir regeditle ilgili bir problem olabilir donanımsal bir probram olabilir yazımsal bir problem olabilir fareyi taktıgın anakartın yuvasından olablirim ama eğer yazılımsalsa format at düzelir ama donanımsalsa düzelmez ben gibi bir teknik servis elemanı baksın anlar:D neyse kolay gelsin

Regedit olabilir eğer öyleyse ordaki ayarları sıfırlayacak yani eski haline getirecek bi yol varmı ?

Arkadasim Yİne Kesİn Emİn Olmadan Regedİt Ayarlariyla Oynanmasi Doru Deİl Veye Oynucaksan Pc Nİ Yedekle Neolur Neolmaz

Teşekkür ederim saoL bdie benim Başlat > ara çalışmıyor . Sebebi nedir ?

..

benim pc de takılıp kalıyor. sık sık. anakarttan klavye ve mouse la oynayınca ses geliyor. reset atmam gerkiyo. yoksa bi daha düzelmiyo. sebebi ne olabilir acaba.

Fanlarda Olabilir fanlar işlevini tam olarak yapamadıgından donup kalabilir Fanları Temizlemeyi Deneyin ;)

Geri