pc sürekli reset atıyor yardım eder misiniz_?

johnie

New member
Reaction score
0
arkadaşlar önceden olmuyordu son zamanlar bilgisayarımı açınca her hangi bişey açmadan önce reset atıyor daha sonra hiç sorun çıkarmadan çalışmaya balşlıyor acaba sorun nedir_?

yardım edenlere şimdiden teşekkür ediyorum

Birçok nedeni olabilir..
Bilgisayarında virüs olabilir
Kasanın içi çok tozlanmış olabilir. Kasayı açıp içindeki tozları alabilirsin. Özellikle de işlemci fanını iyi temizlemelisin.

Bunlardan kaynaklanmıyorsa. Tek çare format atmaktır..

Birçok nedeni olabilir..
Bilgisayarında virüs olabilir
Kasanın içi çok tozlanmış olabilir. Kasayı açıp içindeki tozları alabilirsin. Özellikle de işlemci fanını iyi temizlemelisin.

Bunlardan kaynaklanmıyorsa. Tek çare format atmaktır..

virüse tarattım temiz çıktı pc içini temizledikten sonra reset atmaya başladı zaten temizleyip taktım herşeyi pc yi açtım ardından msn i açtım pc reset attı pc de kayıtlı tüm şifreler gitti ondan sonra her açışımda eset atmaya başladı

virüse tarattım temiz çıktı pc içini temizledikten sonra reset atmaya başladı zaten temizleyip taktım herşeyi pc yi açtım ardından msn i açtım pc reset attı pc de kayıtlı tüm şifreler gitti ondan sonra her açışımda eset atmaya başladı

Bu durumda temizlerken bazı kaboları oynattğın aklıma geliyor. Kabloları bir daha yokla bence. Özellikle ram'i sök. Ram deki devreleri bir silgi yardımı ile çok bastırmadan silip yeniden tak. Ekran kartı vs herşeyin yuvasına iyi oturduğundan emin ol.

Bu durumda temizlerken bazı kaboları oynattğın aklıma geliyor. Kabloları bir daha yokla bence. Özellikle ram'i sök. Ram deki devreleri bir silgi yardımı ile çok bastırmadan silip yeniden tak. Ekran kartı vs herşeyin yuvasına iyi oturduğundan emin ol.

tmm onları da denerim olmazsa yine yazarım

Yukarıda verilenlerin hiçbiri değilse Donanımsal bi hata olabilir dos ekranındayken f8 e bas en son iyi yapılandırmada açmayı dene pc yi...

işlemcin bozuk olabilir.Mesela işlemcinin fanı durunca pc res atar.Belki fanın bozuktur, kontrol et.

kardes benzer bir problemle arkadasın bilgisayarında karsılastım. 1-2 tane dll dosyası silinmişti. belki seninde sistem dosyalarından bazıları silinmiş olabilir. format attıktan sonra problem kalmadı. eğer sistem dosyaları silinmişse hangileri olduğunu öğrenip internetten indirebilirsin yada formatla halledebilirsin. tabiki sorun sistem dosyasıysa sadece olasılıklardan birisi. ?

Geri