Pc reset sorunu yardım!

Haktan.528

New member
Reaction score
0
Pc nette gezinirken bile bazen reset atıyor ve açıldığında aşağıdaki hatayı veriyor.Sizce sorun nedendir?
adszfn.jpg

bu raporlardan kim birşey anladıki bizde anlayalım...

işlemcin çok fazla ısınıyor olabilir ( sök tozunu al geri tak ) olmadı

ramlardan kaynaklanabilir ( sök temizle geri tak ) olmadı son çare

ve elektriktende kaynaklanabilir yani powerden ( başka bir power tak ve dene )

sorun bu üçünden kaynaklanıyordur

İşlemcim pentium D boşta 50 derece civarı
Psu 400 watt

normal masa üstü pc derecesi 40 derece civarlarındadır sen dediklerimi yap işlemciyi sök temizle ramlarıda bu ikisinden olumlu yanıt alamazsan powerde sıkıntı vardır...

İşlemci için fan almayı düşünüyorum.Sence nasıl bir fan alayım?

sen sıcaklık 50 dedin çok fazla değilki neden alıyorsunki :D kapanmaasın die sök temizle geri tak olay budur fakat işlemciyi sökerken dikkat et :D çentiklerden birini ezersin yumarsın pc disabled olur :D

40 derece normal 80-90 a kadar yolu var bunun ısınma problemin yok. fanınla oynadıysan iyi takamadığından pc kendine res atar ona bak bi. ben anlamam dersen en yakın pc merkezine götür para almazlar bile bu iş için... bunun dışında işlemciden olduğunu düşünmüorum.. ramlari çıkar tak ilk arkadaşın dediği gibi. ben bu olduğunu da zannetmiorum:D ama ne oalbilir die düşünüoorum masaüstü açılıorsa soradan kapanıorsa yani masaüstünü görüosan işletim sisteminde arıza oalbilir. virüs vs zararlı bişiler kapmıştır biraz zor çözersin format hepsinden kurtulmaktır. eğer donanımsal olsaydı windows ekranı çıkmadan da kapanabilirdi beni,m görüşüm budur saygılar

Geri