pc reset atıyor

undead5858

New member
Reaction score
0
ark pc reset atıyor ilk önce monitörün sinyali gidiyo 5 saniye sonrada reset atıyo format attım yine aynı sorun yarımcı olun

imkanın varsa başka bir power dene.format atabildiğine göre diğer parçaların %90 sağlamdır.Muhtemelen ekran kartına yüklendiğinde reset atıyordur.Bu durumda da power dan şüphelenmek en doğrusu...

işlemcin fazla ısındıgı için olur kasayı ac komple temizle içini:goz:

yaprım aga aldım elektrik süpürgrsini fanların filan hepsinin tozunu aldım reseti hep oyunlarda atıyo oyuna giriyom 3 dk oynuyom monütörün sinyali gidiyo 5 saniye duruyo reseet atıyo pc

işlemcinin gerekli bakımını yap ondan sonra baska program veya oyunlarda resetliyormu onu gözlemle
bilgisayarında kaç tane ram war 8-16 chip war sa eğer tek bırak ole dene ramların chiplerinin aynı olmasına dikkat et o da olmassa power supply dene ii bişi olmasını gerek yoq sistemin cok ağır özellikteyse ii bişi olsun dene sorunun çözülür inş ya ısınma dan dır yada uyumsuzluk
ekran kartı ısınıyor olabilir yük altındayken sıkıstırmaz resetleyebilir onun sogutucusunu felan temızle baska bişi kalmıor heralde

kardes ana kartın hemen sagında bir kablo var o neyse:D benimde aynı hata veriodu onu taktım düzeldi:D

iyice itelee :p

Arkadasım Ozellıkle ıslemcının fanını temızle ...O fana toz doluyor ıslemcıye hava gıtmıor dolayısıyla ıslemcı ısındıgı ıcın pc reset atıor.Banada olmustu.Ben kasayı komple temızledım.Sende ole yap...

Isınmadan kaynaklanan bi problem bu. İşlemcinin fanının çalışıp çalışmadığını kontrol et. Yerine tam olarak oturuyomu ona bak. Eğer ordan değilse ekran kartının fanındandır. Hiç bişey yapamazsan extra bi fan tak makinaya.

ark bende ısınmadan olduğunu zannediyorum içini temizlemek içni açtığımda ekran kartının fanı çok sıcaktı

ram leri tek li çalıştırarak dene bendede aynı problem vardı megerse ram in biri bozulmuş o yüzden atıyomuş..ısınmadan olursa kapatır kendini reset atmaz..

hmm bence oyun fazla ağır geliyor, bilgisayarda kendine reset atıyor.... sana tavsiyem bi oyunun sistem gereksenimlerini gözden geçirmen

speedfan adlı programı yükle ve işlemcinin ısına bak eger fazlaysa:

işlemcinin fanını ilk önce çıkart iyice tozdan arındır. bide önemli olan sogutucu islemciye iyice temas ediyor mu etmiyor mu ona bak. ondan sonra programı tekrar calıstır baya bir sıcaklık düsüsü gerceklesmesi lazım

Arkadaşım cevabı kendin vermişin zaten. problem oyunlarda çıkıyor demişin. oyunlarda ekran kartına daha fazla ihtiyaç duyulur. daha fazla ısınır. ekran kartın yeterince soğutmuyor.

arkadaşım ekran kartının fanını temizle vede eğer kasa kapalı bier yerdeyse dışarı çıkar vede yan tarafında fan varsa kasanın asla ve asla o tarafı açıyımda hava girsin deme fsan daha iyi soğutur eğer yoksa aç ...

vede sorun ekran kartında sen en iyisi ekran kartını değiştir önerim gigabayt geforce 8800 gt

yaprım aga aldım elektrik süpürgrsini fanların filan hepsinin tozunu aldım reseti hep oyunlarda atıyo oyuna giriyom 3 dk oynuyom monütörün sinyali gidiyo 5 saniye duruyo reseet atıyo pc

hangi oyunu oynarken oluyor bu? knight online yada counter strike (online) oynarken mi?

oyun oynamadığın anlarda oluyor mu olmuyor mu?

arkadaşım şunu kesin olarak söyleyeyim işlemcinin fanı ile alakalı değil. Öyle olmuş olsa PC'in reset atmaz kapanır ve sen açarsın, sonra işlemcin ısınır yine kapanır. Yani reset olmaz. Diğer bileşenlerle uğraş.
Bence senin sorunun RAM den kaynaklanıyor. Ekran kartından da kaynaklanabilir ama bence ekran kartı değil RAM

Geri