pc reset atıyor.. Yardım lütfen

ua_kadir42

New member
Reaction score
0
kamerayı yükledikten sonra bilgisayarı tekrar açtığımda pc devamlı res atıyor. ne yapmam lazım? son çare olarak sistemi geri yüklüyorum. kamerayı yüklerken bi yerde yüklemeyi durdur ve devam et seçenekleri çıkıyor. uyarıyı tam hatırlamıyorum. muhtemelen sorun o. ne yapmam lazım kameranın yüklenebilmesi için..

s.a kardeş pc ye kamera yüklersen sana driverini kurayımmı kabul edermisin gibisinden soruyor bu kabulet sorunun çözülür.
saygılar

hayır arkadaşım yüklemeyi durdur diye çıkan seçenekle alakası yok güvenli kipte açılıyo mu peki senin pc denedin mi

kameradand eil benimde oluyo arada. sıcaktan. saglam bir fan al.

s.a kardeş pc ye kamera yüklersen sana driverini kurayımmı kabul edermisin gibisinden soruyor bu kabulet sorunun çözülür.
saygılar

driver ı da kuruyorum genede aynı şey devam ediyor.

kameradand eil benimde oluyo arada. sıcaktan. saglam bir fan al.

belki 10 kere denedim kesinlikle kameradan. çünkü sadece kamera yüklenince böyle oluyor.

Bas formatı uğraşma boşverr

format da çözüm değil. 2 kere format attım gene her yüklediğimde aynısı oluyor

hayır arkadaşım yüklemeyi durdur diye çıkan seçenekle alakası yok güvenli kipte açılıyo mu peki senin pc denedin mi

güvenli mod da açılıyor. zaten oradan sistemi geri yüklüyorum diğer türlü pc zaten kullanılamıyor. sistemi geri yükleyip gene kamerasız devam ediyorum

ya driverle ne gibi bi ilgisi olabilir ki eğer sistem sürekli kendini resetliyorsa ya Ram sorunludur ya power sorunludur ya da üstteki arkadaşın söylediği gibi işlemci çok ısındığı için yeniden başlatılıyodur yani fan iyi değildir. Güvenli kipte açılıyorsa bu söylediklerimle alakalı bi sorun değil demek ki ya format at ya da sistem geri yükle

ya driverle ne gibi bi ilgisi olabilir ki eğer sistem sürekli kendini resetliyorsa ya Ram sorunludur ya power sorunludur ya da üstteki arkadaşın söylediği gibi işlemci çok ısındığı için yeniden başlatılıyodur yani fan iyi değildir. Güvenli kipte açılıyorsa bu söylediklerimle alakalı bi sorun değil demek ki ya format at ya da sistem geri yükle

formatta işe yaramıyor. formattan sonrada yükleyince gene aynı sorun oluşuyor. sistemi geri yüklüyorum zaten. ama işte kamera devamlı yüklü olmuyor. hatta belki kameradandır sorun dedim yeni bir kamera aldım ondada aynı sorunla karşılaştım

şimdi arkadaşım sorunu tam anlamıyla bi anlatır mısın? yani pc tam açılmadan mı reset atıyor yoksa belli bir süre açık kalıp daha sonra mı kapanıyor ?

şimdi arkadaşım sorunu tam anlamıyla bi anlatır mısın? yani pc tam açılmadan mı reset atıyor yoksa belli bir süre açık kalıp daha sonra mı kapanıyor ?

tam hoşgeldiniz diyor ekran açılıyor max 5 sn sonra tekrar res atıyor. bu olay kamerayı yükledikten hemen sonra olmuyor. kamerayı yükledim ya pc yi kapatıp tekrar açtığımda bu olay gerçekleşiyor.

aynısı bana da oldu önceden sanırım senin sorun da aynı. bunun dediğim gibi iki sebebi olabilir.

1. power

2. RAM

sıcaktan olsa o kadar kısa sürede resetlemez.
power danda söyle olabilir usb portun güç kullanımında bi dengesizlik yapıyor olabilir.
eğer oda değilse kamerayla beraber verilen yazılımı değilde internetten indirdiğin başka bi driver ı kur

oturduğun cevredeki elektrik akımı dalgalanmalara sebep oluyorsa bundan dolayı olabilir deilse eger sağlam bir psu al

Arkadaşlar haklı, format at, sonra da yedeğini alıver yaa, uğraşma...

Geri