PC kendiliğinden kapanıyor

kedemi

New member
Reaction score
0
arkadaşlar PC kendi kendine kapanıyordaha doğrusu ekran kararıyor,restart yapıyorum ekran açılıyor
bu seferde mause kitleniyor bunlar hep durup dururken oluyor hiç bir işlem yapmıyorum sitemde temiz
geridönüşüm yaptırdım ayrıca bu PC net'e de bağlı değil,neden olabilir...

arkadasim ne te bagli degil diyor sen anvir den bahsediyorsun, nasil güncellesin simdi, extern bir lab.dosya mi copy yapip antivire tanitacak ? BIRAZ DÜSÜNEREK CEVAP VERELIM
CD ISLETIM PROGRAMINDA HASAR OLABILIR ARKADASIN DEDIGI GIBI DE TAMIR et seceneginden systemi tamir et
2-ekran karti sürücünü (monitor) ve KLAVYE TAKIMININ sürücülerinin yeni versiyon olanlarini usb yle internet baglantisi olan bir pc den aktarip yeniler, ayrica bilgisayari scann antimalware,trojan,virus yapdirisan donanimlarin hasar görmemise sorun olmayacakdir,,portable antivirus cd lerinden boot edinebilirsin ,, kolay gelsin, iyi forumlar

arkadaşlar alakanızdan dolayı öncelikle teşekkür ederim söylediklerinizi deniycem,ancak şunu tekrar belirteyim sistem temiz iken (Acronis) ile imaj almıştım imajı geri yüklediğim halde böyle oluyor yani sistem temiz...tekrar teşekkürler

benim ilk aklıma gelen işlemcinin veya ekran kartının aşırı ısınması ikincisi ise slotlarını bi kontrol et tam yerleşmemiş bir kablo veya parçan var mı. Kilitlenmelere donanım çakışması ve kısadevre neden olur genellikle.

Teknik Bir Arızada Olabilir Donanımsal Işlemci Arızalı Ise De Yapar Söylediklerini Anakartını Falan Değiştin Mi Hiç Kısa Devre Falan Olupta Genelde Anakartı Kısa Devre Olanlar Anakartı Değiştirp Devam Edebiliyolar Ama Işlemcide Zara Görmüş Olabiliyo Dediğim Gibi Işlemciden De Yapabilir....

DedikLeri Gibi Bence de Büyük İhtimaLLe Donanımdan KaynakLanan Bi Sorun. Benim De Başıma Buna Benzer Bişey GeLmişti. GünLerce Gezmediğim Forum, Sormadığım Adam, Uğraşmadığım Yöntem KaLmadı Ama DüzeLtemedim Bastım Formatı. :hhmanD

ISI sorunu . İşlemcinin fanı yerine tam oturmuşmu kontrol et. Termal macun yoksa temin ederek işlemcinin üzerine bir miktar sür. Bilgisayar masasında koyduğun yerde kapak falan varsa kapağı sök hava akımını sağla. Anlattığın olaylara uzaktan bu kadar çözüm sunulabiliyor.

Fanlarıda temizle derim..kulak temizleme çöpüyle bende öyle yapıyom :):)

Arkadaşlar söyledikleriniz işe yarasın yaramasın yinede çok teşekkür ederim alakanızdan dolayı ALLAH
yardımedenlerin yardımcısı olsun

Geri