pc kapatma sorunum var yardım edin lütfen

belmadiler

New member
Reaction score
0
ya arkadaşlar iki gündür pc yi kapatamıyorum kaapt komutu verdiğimde windowsu şimdi güvenli bi şekilde kapatabilirsiniz diyor ama fişi çekmeden kapanmıyor lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler

masaüstü>özellikler>ekran koruyucu>Güç>gelişmiş>bilgisayarımın güç düğmesine bastığımda=bilgisayarı kapat. bunu bi dene

2 yıl önce senin sorununla aynımı bilmiyorum ama bendede aynısı olmuştu bilgisayar bir türlü kapanmıyordu,sonra format attım ve düzeldi ama format en son çözümün olsun önce sistemini bir virüs programıyla tarat,(nod32'yi öneririm) daha sonra trojan remover programını yükle ve tarat ki trojan olma ihtimali yüksek bence,sonra adaware ilede tarat,bütün bunlardan sonra hala sorun çözülemiyorsa format at yok ben format atmıcam diyorsan bari fişten çekerek kapatma çünkü bilgisayarına zarar verebilirsin bilgisayarının açma düğmesine basılı tutarsan da bilgisayar kapanır,bu fişten çekmeye göre daha iyi kolay gelsin.

abi tam emin değilim ama anakartın üzerindeki açma kapama reset kabloları vadır onlarda cıkmış olabilir anlıyorsan sen yinede bi bak

Geri