Pc için Tavsiye

Etica

New member
Reaction score
0
Merhaba,

2000 tl'lik bir bütçem var(Monitör hariç). Bütçeme uygun masaüstü tavsiyeniz nedir, toplama tavsiye edebileceklerde sistemi yazarlarsa sevinirim. (Pc oyun için falan değildir, Sadece Mühendislik Programları kullanmak içindir.)

Yorum yapanlara şimdiden Teşekkür Ederim.

ram 4 gb - intel core duo 2- dvd writer rom - 1 gb nvidia ekran kartı bence yeterlidir... çünkü benim bir tanıdğım grafiker abi var reklam sektöründe bu özelliklerin altında çok çizim ve görsel çalışmış...

ram 4 gb - intel core duo 2- dvd writer rom - 1 gb nvidia ekran kartı bence yeterlidir... çünkü benim bir tanıdğım grafiker abi var reklam sektöründe bu özelliklerin altında çok çizim ve görsel çalışmış...

cevabın için çok teşekkür ederim. Şu an kullandığım dizüstünde İntel i5 işlemci 8gb ram 128 bit nvidia ekran kartı var yinede performans olarak standart seviyede diyebilirim. Asıl Derdim ekran büyüklüğü bide analizleri ve taramaları hızlı yapması.birkaç program birlikte çalışınca takılmalar donmalar falan can sıkıyor. o yüzden söylediğin özelliklerin benim için yeterli olamayacağı kanaatindeyim

dolar arttı fiyatlar arttı : ) en güzeli almamanı tavsiye ederim .. 2.000 tl lik bilgisayarın oldu fiyatı 3.000 tl şöylede bakabiliriz.. 1500 tl lik pc oldu sana 2000 tl biraz daha düşün derim sana .. toplamak istersen de bildir toplarız bir kaç pc .

Geri